Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-gradimo

Marketing

Žbukanje i glazura

Žbukanje napreduje dosta dobro, vjerovatno će biti gotovi u ponedjeljak, utorak. Očekujem kako će uskoro se nastaviti radovi na grijanju kako bi mogli završiti glazure. Naime, galzure se ne mogu stavljati dok se ne povuku cijevi za podno grijanje i povezivanja radijatora jer cijevi idu po izolaciji koja se nalazi ispod glazure.
Postavili smo i pripremu za klimu (bijele kutije na slikama) u sve sobe te smo uveli cijevi za plin podžbukno tako da nakon što se završi žbukanje ništa od kablova se ne bi trebalo vidjeti. Malo slika kako je bilo prije žbukanja:

Photobucket


Photobucket


Za klime je pripremljen odvod kondenzata u malo prednje dvorište postavljene su cijevi pored oluka. Jedna od ideja majstora koja se i meni sviđa je da se napravi u prednjem dvorištu upojni bunar i u njega da povučemo oluk i odvod kondenzata. Ali, to će biti kada budemo uređivali prednje dvorište, za cca 5-10 godina sretan
Kupili smo unutarnje klupčice za ispod prozora, nemam njihove slike, ali će biti vrlo brzo, radi se o talijanskom granitu zvanom Kašmir, vrlo lijepe su skoro bijele boje sa malo crnih točkica. Izrezane su po mjeri i nadam se kako će mjera odgovarati, inače headbang
Dobio sam upozorenje od komunalaca zašto sam ostavio materijal ispred kuće, moram im platiti po 1.5 Kn/m2 po danu, a rekoh im, a zašto sam platio 50000 Kn za izgradnju kuće, a birokratski odgovor je bio da je to radio drugi odjel. Uglavnom, nisam se pretjerano iživcirao, dogovorio sam s majstorom da se unese što se može u garažu da me ne zezaju komunalci.


Post je objavljen 16.06.2011. u 23:12 sati.