Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anksioznost123

Marketing

Amantilla Relax/Sleep

Amantilla Relax je ekstrakt dobiven iz korijena biljke Valeriana officinalis poznate kao valerijana. U proizvodnji je korišten zaštićeni proces ekstrakcije i intenziviranja koji ovaj proizvod čini daleko djelotvornijim od svih ostalih dostupnih proizvoda na bazi valerijane.

Primarne namjene proizvoda Amantilla Relax:

- ZNAČAJNO UBLAŽAVA TJESKOBU
- ZNAČAJNO UBLAŽAVA STRES
- OMOGUĆUJE DUBOK I KVALITETAN SAN

GABA (gama-aminobutirična kiselina) koju se ponekad naziva prirodnim tjelesnim sredstvom za smirenje, jedna je od aminokiselina koje se proizvode u mozgu. Amantilla sadrži upravo tu potpuno prirodnu aminokiselinu (GABA-u) putem koje se i ostvaruje sedativni učinak. Osim toga, dodatni mehanizam kojim Amantilla izaziva smirenje je povećanje količine GABA-e dostupne u sinaptičkoj pukotini.

Sastojci u servirnoj dozi (=15 kapi):
ekstrakt korijena odoljena, Valeriana officinalis, 0,247g,
ekstrakt lista peršina, Petroselinum crispum, 0,247g,
ekstrakt kore peteljki aniša, Pimpinele anisum, 0,255g.
Ostali sastojci: mineralna voda, etanol 20-24 vol%.

Biljka valerijana u Amantilli se koristi kao lijek već najmanje 2000 godina. Uvrštena je u mnoga izdanja Američke farmakopeje (United States Dispensatory) (Merck) od 1849.g., a u kojoj se navodi učinak ove biljke na živčani sustav. Vrlo je djelotvorna u tretiranju stresa i tjeskobe, te se vrlo djelotvorno koristi u tretiranju nesanice.

Neka od prijavljenih svojstava proizvoda na bazi valerijane kao što je Amantilla Relax su:
analgetička, smirujuća, protiv tjeskobe, antibakterijska, antihipertenzijska, protiv histerije, protuupalna, antispazmodička, anksiolitična karminativna, diuretička, hipnotička, smiruje živce, sedativna, smiruje želudac.

Izvor: amantilla.hr

Post je objavljen 15.06.2011. u 16:27 sati.