Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdnovakiravenski

Marketing

Ljeto nam se vratilo...


Vratilo nam se ljeto, a s njim i treninzi... Ove godine Goran je počeo trenirati MA2 ekipu uz povremenu pomoć ostalih članova MA ekipe yes . Dečki su mladi, nadobudni i imaju volje i vremena za treniranje pa se nadamo da bi nas jednog dana mogli dostojno zamijeniti u našoj nadmoći nad muškim A ekipama u koprivničko - križevačkoj županiji koja traje nekih 10 godina zubo . Ali svi znamo da se to neće dogoditi još jedno duže vrijeme namcor . Evo jedne slikice par članova nove ekipe :

Photobucket


Curke su nam se malo opustile i zasad još ni ne razmišljaju o treninzima, iako bi trebale. Ove godine imamo 3 natjecanja : odredsko, gradsko i županijsko koje je i kvalifikacijsko za nastup na državnom natjecanju sljedeće godine. Cure imaju veliku šansu ovako mlade otići na državno natjecanje i steći ogromno iskustvo koje bi im puno pomoglo oko treme i nervoze prije ovih manjih natjecanja. A svako iskustvo je dobrodošlo, pogotovo njima. Zato curke pokrenite se sad kad završi škola!
Moja ekipa se skupila prije 2 dana tek toliko da pokažemo neke stvari MA2 ekipi i da se malo okupimo nakon skoro godine dana. Odlučili smo odraditi 2 usisna i rezultat je bio i više nego dobar... S tim da smo imali zamjenskog strojara.
Nadamo se uspješnoj godini i plasmanu MA, ŽA i MB ekipe na državno natjecanje.
Pozdrav svima koji prate naš blog.
Danijel


Post je objavljen 15.06.2011. u 03:50 sati.