Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mi-rastemo

Marketing

Sretno mladenci!

Ova prva polovina lipnja nam je bila veoma burna, toliko da nikako nisam stigla ništa zabilježiti na blogu.
Bili smo u svatovima, proslavila sam rođendan, Fran se upisao u školu, ispisao iz vrtića, odgledali smo dvije završne vrtićke priredbe i bili u Šibeniku na sportskim igrama, uzbudljivo zar ne? sretan
Od svega toga, sad ću o svatovima, u subotu, 04.06. se udavala od Ivičinog bratića kćerka Željka. Svi četvero smo se skockali, kupili i klincima kravate za tu prigodu. Mi smo već trebali doći na ručak kod mlade. Pošto to nije u Osijeku, nego 15- tak minuta vožnje, Ivor je zaspao, pa je u startu Ivica ostao s njim u autu parkiranom u hladu, a Fran i ja smo se uputili prema kući mlade.


Mladoženja i njegovi su također već stigli pa su se ubrzo cijeli svatovi uputili u obližnju salu gdje je bio zajednički ručak koji smo obavili Ivica i ja na smjenu jer je Ivor odspavao nekih sat vremena.


U sali je vrlo brzo postalo jako vruće, a klincima pomalo i dosadno, ali smo taj problemčić lako riješili. Vrlo blizu, nekoliko kuća od sale stanuje jedna curica Tena kod koje smo već bili i prije. Oni imaju veliko dvorište i u njemu novu trampolinu.


a ja sam se za to vrijeme odmarala na ljuljački, šteta samo što nije bila u hladu jer ovako nisam baš dugo izdržala na njoj.


Kad je došlo vrijeme za vjenčanje vratili smo se pred crkvu. Jedna od rijetkih fotki na kojoj smo svi četvero.


U crkvi smo se progurali u prvi red da što bolje vidimo


Ali im ni to nije bilo dovoljno blizu :-)


Evo i mladenaca koji su upravo potpisom potvrdili da su vjenčani


Slavlje se nastavilo na bazenima u Belom Manastiru, nisam prije nikada bila tamo (osim veče prije pomoći kititi salu), oduševila sam se.
Ponovo smo se pokušali fotkati jednu grupnu, ali od svih kojima sam davala fotoaparat, najbolja slika se pokazala Franova koji je uslikao nas troje (na jednoj smo bili s mladencima i svi osim djece bez glava rolleyes )


Naravno, da je onda morao i Ivor fotkati, ali Ivica mu je pomogao


Pa još jedno poziranje s bakom


Nakon što smo se smjestili u sali, obišli smo sve vani, klinci su se ljuljali (i ne samo oni),


a i mali bazen je super primamljiv. Ivor jede suhi kruh jer je jadnik bio već jaaako gladan, ručao nije ništa jer i inače on ne voli ručkove tipa prasetina, janjetina, kruh i salata, a da se ništa ne jede žlicom. Večera je prilično kasnila, bilo je već skoro i 9 kad smo počeli.


I mladenci stižu u salu.


Oko salveta su bile omotane ružice, evo što je moj umjetnik napravio kad je svima uokolo pokupio ružice, ispleo je ružin grm


S prvim taktovima glavni plesač stupna na scenu





Poslije odlične i bogate večere, posluženo je na dva stola 22 torte, a bilo ih je 50 (ostatak je ostao u hladnjaku jer nije stao na stol)!


Mi smo se naravno odlučili za čokoladne njami



Pa opet ples, Ivor sa strikom i strinom, a Fran s nama



Onda je na red došla i mladenačka torta




Nakon darivanja i slikanja s mladencima, traženja podvezice i bacanja buketa mladenci su se otišli presvući (točnije to radi samo mlada), ali i mi smo krenuli kući, već je bilo skoro 1 sat. Ivor je zaspao od sale do auta u tih 20-tak koraka, drugi dan smo ponovo išli na ručak na selo, a popodne smo svatovskim kolačima i tortom obilježili moj rođendan.
Zabavan, zanimljiv, ali i naporan vikend.
I za kraj još jednom SRETNO MLADENCI!

Post je objavljen 14.06.2011. u 11:40 sati.