Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmayski

Marketing

Istok, zapad, jugozapad!

Iz brojnih zdrastveno-obiteljskih razloga, nisam vozio već mjesec dana! Grijeh, strahota, sramota! I špot! Još kad se sjetim da sam frendu ne tako davno filozofirao kako nema veze u kakvoj si situaciji, ili koliko love imaš; "Tko se stvarno hoće voziti, taj se i vozi!". Tako sam mudrovao. A sad ne mogu spojiti dva dana na bajku... šmrc. no

Ovaj vikend moja ekipa landra žestoko; Primorje, Istra, Gorski Kotar - a ja moram čuda smišljati da bih otišao na lokalni party. Dobro, što je - tu je, idem barem raditi ono što mogu, kad već ne mogu ono što hoću. Odlazim prvo do kluba. Tu vijori mega poster "Bog i Hrvati" - pitam, "Jel to zbog dolaska Pape?" - "Ma ne, zbog utakmice repke u Splitu!" ( a jesam i ja naivan...). Tu postavljam i priključujem komp, konfiguriram WLAN, slažem kabele... pa onda na obilaznicu i palim do Tome u Stupnik, na još malo šrafanja po kompovima. Dogovaramo se kako ćemo se naći navečer kod Bezkintosa, on ima neke popodnevne obaveze pa ostaje doma, a ja napokon krećem na pravu vožnju!

Najprije malo vrludam po Stupniku da ga vidim "iznutra"; sram me da ne poznam kvart u Zagrebu, ipak sam ja tu nekakvo domaće prase - pa izlazim na staru karlovačku i palim za Jastrebarsko. Želim od Jaske preko Samoborskog gorja u Samobor, pa preko Bregane za Žumberak, i onda preko Krašića, Vivodine i Jurovskog Broda do Velike Pake, na feštu Dugom i njegovim Bezkintosima. Okolo-naokolo, ali cesta mi je mila, vrijeme je krasno, a skitnja je cilj!


Post je objavljen 04.06.2011. u 10:02 sati.