Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikolinakranjec

Marketing

Green town beats

Photobucket
Ljubitelji elektronske glazbe ovaj vikend mogli su uživati u njenim zvucima, na trećem po redu Green town beatsu u Svetom Ivanu Zelini. Riječ je o festivalu elektronske glazbe koji se odvijao na prostoru nekadašnjih zelinskih bazena. Glazbu je puštalo nekoliko DJ- a , Profesor Lacpa, polaznici Dejay akademije, Iceman the Deejay, DJ Mo, DJ Luka, Jay-C, DJ Dechko, Ganc, a glavni gost bio je Daniele Petronelli iz Italije. Petronelli je jedan od najaktivnijih i najatraktivnijih svjetskih Minimal Tecno producenata, sa zavidnom diskografijom koja se neprestano povećava.
Photobucket
Photobucket
Počeci Green town beatsa sežu u 2009. godinu kada je nekolicina zaljubljenika u glazbu došla na ideju prvog festivala elektronske glazbe u Zelini. Zahvaljujući brojnim pokroviteljima omogućena im je realizacija njihove ideje. Za razliku od prijašnjih godina, party je obogaćen jačim razglasom i boljim svjetlosnim efektima. Također noviteti su bile video projekcije i video zidovi za koje se pobrinula udruga Urban efekt. Svi oni koji su bili spriječeni da osobno posjete festival, mogli su ga pratiti preko live striminga kojeg je omogućio Radio Deejay.
Samo ime Green Town Beats ne označuje samo ovaj događaj,već organizaciju koja je aktivna tijekom čitave godine, organizira partije po klubovima i kafićima, a DJ-evi se bave produkcijom i promoviranjem elektronske glazbe.
Nažalost odaziv publike nije bio velik kao prijašnjih godina, i nije ispunio očekivanja organizatora, iz razloga što se u okolici održavalo nekoliko sličnih događaja.
Photobucket
Photobucket


Post je objavljen 13.06.2011. u 19:07 sati.