Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikolinakranjec

Marketing

" Urban efekt"

Zelina je nedavno dobila još jednu udrugu. Udruga pod imenom " Urban efekt" bila je ideja nekoliko mladih i perspektivnih Zelinčana. Glavni ciljevi i djelatnosti udruge su promoviranje urbane kulture na svim područjima. Od plesa, likovne umjetnosti i fotografije do grafita, glazbe, čak i urbanih sportova. Ideja je da se ljudima približi ono s čime nisu dovoljno upoznati i s onime što im je, na neki način odbojno, u ovom slučaju moderna umjetnost, koju mnogi ne cijene koliko bi trebali i nemaju pozitivno mišljenje o njoj.
Photobucket
Na osnivačkoj skupštini pročitan je statut udruge, s kojim su se svi članov složili i prihvatili ga. Slijedi registracija udruge u registar udruga mladih.
Članovi su volonteri Crvenog križa, a isto tako im je u planu volontiranje za udrugu Srce, čiji su članovi djeca i mladi s posebnim potrebama. Sudjelovali su u akciji Dana narcisa Crvenog križa, te kupnjom cvijeća doprinijeli humanitarnoj akciji, za ranije otkrivanje raka dojke, i Green town beatsu. Također održali su predavanje zelinskim srednjoškolcima o pirsanju i ukrašavanju tijela, to jest s dobrim i lošim stranama pirsanja, kakvi bi trebali biti uvjeti za to, te ih savjetovati da odlaze isključivo kod profesionalaca. Održali su i predavanje o prometu, s obzirom na broj motociklista na našim cestama, i na taj način upozoriti mlade vozače da obrate pažnju na njih.
Photobucket
Sljedeće godine će se po prvi puta održati Urban Fest, festival koji će promovirati urbanu glazbu i sve prije navedeno.
Udruga trenutno broji 27 članova, a svi oni koji se žele učlaniti u nju su dobro došli. To je pravo mjesto za sve one koji žele istaknuti svoju osobnost i kreativnost.



Post je objavljen 09.06.2011. u 17:11 sati.