Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Izolacija i instalacije


Radovi se nastavljaju bez prekida. Trenutno se radi izolacija. Krov je na pola gotov, stavljena je hidroizolacija i drvena građa, još treba limarija.
Čak sam se i popela gore po nekim nestabilnim ljestvama koje su se tresle i umrla od straha no fotka je tu :)

Image and video hosting by TinyPic

Strujić radi, no obzirom da je rekao kako nam je kuća komplicirana iz raznih razloga, neće biti još skoro gotov, rekao je da mu treba oko 4 tjedna. Malo mi je to puno jer će žbukanje u biti čekati samo njega pa se nadam da mu ipak neće trebati toliko.

Grijanje je dogovoreno. On će sve postaviti tek nakon što se kuća zatvori. Rekao je da se puno puta desilo da je postavio sve radijatore i bojlere, i da je to po noći netko ukrao (znamo svi koliko to košta) pa se s time nećemo zezati. Napravit će neke pripreme prije, i kada stavimo stolariju postavit će sve ostalo, njemu ne treba dugo.

Ovo je hidroizolacija temelja.
Image and video hosting by TinyPic

Sve nedoumice i probleme koje smo imali smo riješili. Sljedeće nam je da naručimo stolariju što prije, da dođu napraviti izmjeru i krenu raditi. Ipak ne idemo s Troha dilom, dobili smo još bolju ponudu od manje firme koja je meni doma radila prije 5 godina, skroz smo zadovoljni.

Eto, radovi odmiču, mi smo svjesni da ima još puno toga za napraviti ali svakim novim korakom sve nestrpljiviji! Ja se najviše veselim žbukanju, to mi je nekako znak da se sve bliži kraju i kreću oni fini radovi belj

Post je objavljen 09.06.2011. u 09:44 sati.