Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

SKAC savjetovalište

Dragi studenti i mladi, u duhu Kristove zapovijedi ljubavi, koja nas poziva na solidarnost i pomaganje drugima u njihovim najvećim nevoljama, zadaća nam je učiniti sve da takvo pomaganje i u našoj udruzi, osim na duhovnom, bude ponuđeno osobito i na psihološkom području. To je razlog da Studentski katolički centar, uz Božju pomoć, kreće s programom PSIHOLOŠKO-DUHOVNOG SAVJETOVANJA. Raduje nas što vam možemo javiti kako smo oformili tim za psihološko duhovnu pomoć. Njemu se elektronskim putem na adresu skacsavjetovaliste@gmail.com možete obrati za savjet i zatražiti stručnu pomoć na psihološkom ili duhovnom području.

Pozivamo vas da u pismu kojim nam se obraćate što detaljnije opišete svoj problem, te će vam se javiti stručnjaci i po potrebi s vama dogovoriti susret za razgovor. U kršćanskom duhu i s Božjim blagoslovom, koliko smo to u mogućnosti, rado ćemo vam nastojati pomoći u vašim poteškoćama. Hrabro recite što vas muči. Bit će nam drago da vas možemo saslušati i uz Nebeski zagovor, pomoći vam u vašim poteškoćama.

Također ponovno aktiviramo rubriku DOPISIVANJA, te možete postavljati pitanja na koja će odgovarati duhovnik SKAC-a pater Ivan Mandurić. Pitanja možete slati na adresu: imanduric@yahoo.com.

Post je objavljen 08.06.2011. u 13:29 sati.