Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Thompson, gradonačelnik Bandić, papa i Hrvati - Započnimo zajedno Devetnicu Duhu Svetomu!

Dođi, Duše Presveti!

Koja sreća i blagoslov za naš narod da nam dolazi Sveti Otac, na Nacionalni obiteljski dan, i baš uoči blagdana Duhova!!!

Bit će to nešto Veliko!!!

Capital News : )

"Drina Cavar, who heads the Catholic association Kristov Stol (Christ's Table), said the papal visit on Sunday "symbolises our traditional and historic bonds with the pope, the Church and the Catholic religion."

With EU membership, which Zagreb hopes to achieve by 2013, Croatia will sacrifice parts of its "independence and authenticity," Cavar argued.

The pope's trip, she said, "will strengthen our original and traditional values when we are at a historic turning point."


The Pope's visit to Croatia


Marko Perković Thompson: Za mene je vjera izvor života, snage i zdravlja from CROpapa on Vimeo.



Poruka gradonačelnika grada Zagreba - g. Milana Bandića povodom Papina dolaska

Poruka zagrebačkoga gradonačelnika sugrađanima

"U povodu dolaska pape Benedikta XVI., "svjetskoga duhovnoga i moralnoga autoriteta i dokazanoga prijatelja naše zemlje" u Zagreb, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u poruci sugrađanima ističe da je to za "vjernike, ali i za sve ljude dobre volje, za našu zemlju, za naš grad, iznimno važan i značajan događaj".

"Uvjeren sam da će Zagreb, kao i uvijek dosad, biti sjajan domaćin; umiven, dotjeran, dostojanstven; da ćemo mi, njegovi građani, otvorenog srca kao što su otvorena i vrata na grbu našega Zagreba, dočekati i pozdraviti Svetog Oca, kao najdražeg i uvijek dobrodošlog gosta; da ćemo njegove poruke mira i nade čuti i u sebi nastojati potaknuti ono najbolje, ono što nas čini i određuje kao ljude i pripadnike zajednice koju želimo razvijati i unapređivati", istaknuo je gradonačelnik.

Pozvao je Zagrepčanke i Zagrepčane da budu i dobri domaćini gostima koji u velikom broju dolaze iz cijele Hrvatske i zemalja u okruženju, te učine sve da pohod Svetoga Oca ostane duboko u sjećanju, "da nakon njega budemo bogatiji i zadovoljniji ljudi". Zamolio ih je i za "strpljenje i razumijevanje zbog eventualnih problema u obavljanju svakodnevnih obveza, te očekivanih zastoja u prometu i mogućih gužvi", te zahvalio na "dobroj volji i pozitivnom ozračju u kojem se iščekuje susret s papom Benediktom XVI. u našem gradu", priopćeno je iz Ureda gradonačelnika."

Post je objavljen 03.06.2011. u 09:54 sati.