Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

New review: Beyonce-'Best thing i never had'

Nova recenzija_Beyonce-'Best thing I never had'

Beyonce-'Best thing I never had'
|Prozriva muška svinja.|
_Zahuktala se promocija Beyonceina novoga albuma-'4' s kojega su već predstavljene 4 pjesme, među kojima i drugi single-'Best thing i never had'.

_RnB balada s izraženim pijanom i vokalnim mogućnostima. Vrlo siguran izbor drugoga singla, vjerojatno uvjetovan neuspjehom 'Run the world' (odvažne, bučne i nametljive pjesme koju publika nije prihvatila). 'Best thing i never had' nije strogo žanrovski determinirana, ali prevladava pop odrednica sa urbanom marginom za šire slušateljstvo. Unatoč pokrivenosti različitih ukusa, čini nam se da amplituda pjesme ne zahvaća tinejdžerske potrošače, krucijalnu skupinu za stjecanje hita (možda se na tom planu jedino taktiziralo ubacivanjem žargonskog stiha-sucks to be you right now-).
Odlična glasovna izvedba je uljepšala dosadne stihove; s obzirom da Beyonce već ima licencu za prekide, istrošena tema se trebala bolje literarizirati.
Sažetak TXT-a: Uvidjela mane prije nego se zaglavila u lošoj vezi.
_Tipična Beyonceina pjesma, ženska samodostatnost suprotstavljena nekvalitetnoj muškosti u inspirativnoj izvedbi bez senzitivnosti, samo emocionalna odlučnost. 'Best thing I never had' je ipak nedostojan takmac starijim pjevačičinim hitovima ('Irreplaceable')….
Ocjena:-4/5

Post je objavljen 02.06.2011. u 19:55 sati.