Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

NEDOLIČNO DEMOKRATSKO PONAŠANJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE – PODRUŽNICA GRAČAC

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Zaneseni (opijeni) vlašću čelnici pojedinih političkih stranaka u Gračacu, nedolično demokratskom ponašanju, vrše pritisak na predsjednika i članove SHZ-a podružnice Gračac kako se to činilo neistomišljenicima – opoziciji i prošlih godina.

DOSTAVLJAMO OBJAVLJENE TEKSTOVE STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA – PODRUŽNICA GRAČAC KOJI SU IZVJEŠĆIVALI HRVATSKU JAVNOST.


Stranka hrvatskog zajedništva - osnovala podružnicu u Gračacu


Dana 6. veljače 2011. godine u Gračacu, Stranka hrvatskog zajedništva Zadarske županije osnovala je podružnicu Gračac. Za predsjednika podružnice izabran je Ivan Petrov. Za dopredsjednika je izabran Dejan Roša, a za tajnika Izabela Mihaljević i rizničar Goran Jurić.

Na osnivanju, uz članove podružnice, prisustvovali su mr.sc. Miljenko Marić, dopredsjednik SHZ-a i predsjednik SHZ-a Zadarske županije; Goran Marinović, predsjednik podružnice SHZ-a Poličnik; Jure Jurica, predstavnik SHZ-a zadarske podružnice te predstavnici hrvatskih braniteljskih udruga.


Miljenko Marić nazočne članove podružnice izvjestio je o aktivnosti i dosadašnjem radu stranke na području Zadarske županije koja je svojim aktivnim programima postala jedna od najprepoznativljijih stranaka za rješavanje gospodarskih problema. Aktivnosti SHZ-a usmjerene su izrazito na industrijsku i poljoprivrednu proizvodnju koja je nužna za opstanak hrvatskog naroda na ovim prostorima. SHZ ima rješenja, okrenuti se proizvodnji, čega vladajuće stranke danas nisu svjesne, stoga ništa i ne poduzimaju.


RAZVOJNA STAGNACIJA OPĆINE GRAČAC


Čelnici općine Gračac u Zadarskoj županiji svojim načinom vladanja potrošili su vrijeme žiteljima, urušili moralne vrijednosti što je posljedica velike nezaposlenosti u općini što općinski vlastodršci žele prikriti raznim smicalicama.

Sada je u općini nezaposlena 731 osoba, a od toga 13 s višom i visokom stručnom spremom te s time općina ima najveću stopu nezaposlenosti u Zadarskoj županiji. Iz priloženog je vidljivo da se svi obrazovani mještani u općini Gračac drsko odbacuju, tako da općinom uglavnom upravljaju neki „tutori“ pomoću nepismenih „političara“.

Nisu otvorili niti jedan proizvodni pogon, niti su pokrenuli poljoprivrednu proizvodnju u općini Gračac koja je prostorno najveća u RH. Zbog takve općinske politike, jedna je od posljedica i smanjenje broja Hrvata u općini Gračac iz razloga što mladi odlaze zbog nemogućnosti pronalaska posla.

Žitelji općine Gračac upozoravaju nas kako su nered i neznanje usmjerili općinu u dugogodišnju razvojnu stagnaciju iz razloga što općinske vlastodršce ne zanima otvaranje radnih mjesta već egoistička grabež.

Općina Gračac je prekrasno podneblje, a SHZ ima rješenja, okrenuti se proizvodnji, čega vladajuće stranke danas nisu svjesne stoga ništa i ne poduzimaju.

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. USKOK-u


U Gračacu, 1. lipnja 2011. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE
PODRUŽNICA GRAČAC



Post je objavljen 01.06.2011. u 16:19 sati.