Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Fahidioti

Svi se sad kao zgražavaju jer je u Zadru pronađeno među gimnazijalcima stotinjak identičnih eseja. Pa više puta sam već pisao da cilj ove i ovakve mature nije razvoj svestrane osobe, nego fahidiota. Učenici su kao i profesorica sve ispravno shvatili, a sad će, gle licemjerja, zato što je to loše odjeknulo u javnosti, biti kažnjeni gubitkom bodova.
Da nisu bili prevareni i da je iz njemačkog bilo pismo ili mail kako je bilo tupljeno neformalno tijekom godine, i moji bi učenici imali skoro iste sastavke, to je jednostavno takav sustav. Prošle godine je loše politički odjeknuo katastrofalan rezultat na matematici tako da su ove godine na osnovnom nivou dani "prilagođeni" zadaci. Bio sam prisutan kad je učenik pitao profesoricu po kojoj je formuli trebalo riješiti zadatak, a ona mu odgovorila, ma trebao si samo na prste brojiti i dobiješ rješenje.
Jučer šetnja nakon dežurstva na kemiji, većina učenika je nakon pola sata napustila bojno polje, dvoje je ostalo mučiti se zajedno samnom dežurnim tri sata burninmad.Žurio sam doma spavati pa sam samo na brzinu okinuo dvije tete.








Post je objavljen 01.06.2011. u 07:04 sati.