Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Za susret s Benediktom XVI. osiguran i prijevoz vlakom

Hrvatske željeznice olakšale dolazak vjernicima

Za dolazak na susret s Papom Hrvatske željeznice, u suradnji s pojedinim župama, organizirale su vjernicima vlakove i prijevozne karte, tiskane posebno za tu priliku. Hodočasnici će tom prigodom moći kupiti karte po povoljnijim cijenama, koje će moći preuzeti u župama u kojima su se i prijavili za susret. Kod preuzimanja karata bit će obaviješteni o voznom redu i vagonu, koje će biti obilježeno po župama tako da će svakoj skupini biti osigurana i njihova sjedeća mjesta.

Ukoliko netko želi putovati u vlastitom aranžmanu, moći će kupiti povratne prijevozne karte za vagone 2. razreda svih vrsta vlakova s popustom od 40 posto, uz predočenje ulaznice za misno slavlje na Hipodromu. Prijevozne karte kupuju se isključivo na putničkim blagajnama i vrijede samo u redovitim vlakovima, u razdoblju od petka 3. lipnja od 14 sati do ponedjeljka 6. lipnja do 16 sati.

S obzirom na to da je prijavljen veliki broj skupina hodočasnika iz svih krajeva Hrvatske, većina prijevoznih kapaciteta namijenjena je za njihov prijevoz. Stoga, unatoč prijevoznoj karti i prijevozu HŽ nije u mogućnosti svakome pojedinom hodočasniku osigurati i sjedeće mjesto u vlaku, ukoliko ne idu u organizaciji župe kojoj pripadaju.

Autor: J.V.

Post je objavljen 31.05.2011. u 16:58 sati.