Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> MARS FESTIVAL - najavljuje i nastupe Električnog orgazma i Mizara <<<

Kultna imena regionalne rock scene, beogradski Električni Orgazam i skopski Mizar, zaokružuju line up ovogodišnjeg izdanja Mars festivala u Zagrebu.
Uz headlinere Thirty seconds to Mars, sjajne Dredg i jake domaće snage predvođene Vatrom, Diskurz i Ninom Romić, Mars festival u petak 10.06. po treći put zatresti će Zagreb u dvorištu Jedinstva i klubu Močvara.

Električni Orgazam po prvi će puta u Zagrebu premijerno predstaviti nove stvari sa sjanog albuma 'To što vidiš to i jeste', a novi album predstaviti će i Mizar, u njihovom slučaju riječ je o izuzetnom i zanimljivom 'The boy and the white sea'. Oba banda nastupiti će u Zagrebu nakon dugogodišnje pauze, oboružani od kritike sjajno prihvaćenim novim studijskim materijalima.

Posljednje ime Mars festivala biti će band pobjednik natječaja organiziranog u suradnji s MTV-em, čiji se finale događa u petak 03.06. u klubu Jabuka.

Ulaznice za Mars festival u prodaji su po cijeni od 230 kn, a na dan festivala zinositi će 260 kn.Post je objavljen 30.05.2011. u 13:22 sati.