Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikolinakranjec

Marketing

Bajkerski rođendan

Zelinski moto i offroad club proslavio je ovaj vikend svoj jubilarni deseti rođendan. Klub postoji od 2001. godine i do danas broji oko 50 aktivnih članova. Svake godine privlači nekoliko tisuća zaljubljenika u ljubimce na dva kotača, od kojih mnogi tradicionalno kampiraju u obližnjem kampu. Bajkeri svake godine iz Dalmacije, Zagorja, Slavonije, Istre i iz BiH, te su se u tih deset godina stvorila i prava prijateljstva. Klubovi se tradicionalno posjećuju svake godine, organiziraju različita druženja i susrete.
Photobucket
Prvi dan susreta obilježila je nažalost kiša, no unatoč tome bajkere su zabavljali bendovi Bed Musrooms, Crossroads i Black Sheep. U subotu se za odličnu atmosferu pobrinulo Hladno pivo, izvodeći stare i nove hitove. Publika je bila oduševljena, i čak dva puta je tražila bis.
Photobucket
Photobucket
Osim u dobroj svirci i zvukovima motora, posjetitelji su mogli uživati u volu sa ražnja, čevapima s lukom i hladnoj pivi. Susret se održavao pod budnim okom policije, koja je pazila da događaj protekne bez incidenata i nezgoda.
Photobucket




Post je objavljen 30.05.2011. u 11:53 sati.