Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> Vava - koncert u zagrebačkom Hard Place-u, utorak 31.05.2011. <<<

U utorak 31. svibnja Hard Place ugostit će Vladu Simčića Vavu (Laufer, Blagdan bend), riječkog majstora gitare.
Hvaljen od publike i kritike ovaj sjajni gitarista, koji je možda poznatiji po svojim nastupima sa električnom gitarom, dolazi u Zagreb pokazati svoju „drugu stranu“ i prezentirati svoje solo uratke pred zagrebačkom publikom.


Na ekskluzivnom zagrebačkom koncertu predstaviti će svoja tri solo ambijentalna izdanja: albume Soundtrack i Poljubac je izdaja i vinilni singl Summertime.
Oba su albuma bila među najboljim izdanjima po kritičarima, a Soundtrack je proglašen jednim od najvažnijih u ovom stoljeću.
Pristup prezentaciji tih materijala je drugačiji nego što smo navikli od klasičnih koncerata jer osim svirke obuhvaćaju atraktivne audio-video instalacije, koršitenje 4-kanalnih analognih traka na kojima je sav materijal i sniman.

Publiku, koja će u klubu Hard Place biti udobno smještena u stolicama, očekuje oko 45 minuta vrhunskog ambijentalnog blues rock iskustva.
Kao posebno iznenađenje, u utorak će se na pozornici Hard Place-a pojaviti i riječki glumac Alen Liverić, dobitnik Zlatne Arene koji će svojom glumom i pričom dodatno začiniti Vavin performance.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna potražite u pretprodaji na šanku kluba svaki dan od 20-02.


Post je objavljen 30.05.2011. u 11:07 sati.