Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Jos osam dana u bolnici

Nakon sto sam dva tjedna proveo u bolnici "Hilel Jafe" u Haderi, lijepo sam se oporavio i cekao da me pozovu napraviti laparoskopiju. No, nepredvidjeno mi je ispao stent kojega su mi ugradili u zucne putove, pa sam potrazio pomoc na podrucju privatne medicine i 22.05. su me primili u bolnici "Asuta" u Tel Avivu. ... i sve je izgledalo ruzicasto!



Odveli su me u operacijsku dvoranu, a Vesna je cekala, cekala i cekala. Proslo je puno vremena dok joj me nisu vratili. Objasnili su da je nakon laparoskopije trebalo otvoriti trbusnu supljinu i nesto tamo srediti, ali da postoji bojazan da nije sve napravljeno kako treba. Vukli su me na MRI i odlucili da treba napraviti reviziju operacije. Oko 20,00 sati je stigao prof. Cherniak, objasnio da ce mi od mog crijevnog tkiva napraviti novi zucni kanal, potpisao me na obrazac pristanka na operaciju i vec sam bio tamo gdje i u jutro, a sutradan me je Vesna, potpuno iscrpljena od iscekivanja i neizvjesnosti, nasla na odjelu intenzivne njege.



Niti ostalih sest dana nisu bili dosadni, ali evo me vec u nasem "dosadnom" domu i jedva cekam da se ispruzim na svoj krevet!

Post je objavljen 29.05.2011. u 21:24 sati.