Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

STARI BOLESNI ŠIZOFRENIČAR VODIO JE DESET GODINA HRVATSKU DRŽAVU?!



(NE)ZNA SE ČEGA JE MESIĆ BIO VEĆI IZDAJNIK TITA ILI HRVATA?!

Neka sada vide Hrvati kakvoga su "smrada" imali za predsjednika !?

Ratni zločinac Stjepan Mesić još uvijek koristi se UDB-aškim metodama i prolazi kanalom "šeste kolone", koji se zove: "tunelom pacova". Izdajnici poput Mesića sa smrtnim grijehom upravljaju Hrvatskom, oni opet stvaraju nam opću kavgu. Stjepan Mesić je rekao: "da je djelovao sa temeljnim ciljem da sruši ustavni poredak Socijalističke federativne Republike Jugoslavije". Eto, Mesić je radio na rušenju Titove Jugoslavije. On se je hvalio da proveo je specijalni rat - "Kako sam rušio Jugoslaviju":

I to su politička zbivanja u zemlji koja je na koljenima?!

Sad zbog (njih) HDZ-a i SDP-a i trule oporbe,.., "državna kola" zaglibila su se u blatu. Danas 28. svibnja 2011., Mesić je u Kumrovcu na proslavi veličao i nahvali se Josipa Broza - Tita, a hvalio se je prije kako je rušio i srušio Jugoslaviju. Očito je, da Mesić kao glavni govornik u Kumrovcu - opet želi stvarati neku "novu Jugoslaviju". Mi Hrvati smo kao narod bez svijesti, jer (ne)znamo što je jućer bilo, a kamali što je Stjepan Mesić, kao Vrhovni komandant JNA rušio i pustošio hrvtske gradove...

Hrvati ne žele čiste račune i ne žele ići u bolju budućnost !

U Haagu su rdovan Karadžić, a sada je uhićen i general JNA Ratko Mladić,.., pa zna se tko je njima zapovjedao - to je bio Stjepan Mesić. Bio bi red i da Mesić sjedne na optuženičku klupu, i da odgovara za sva nedjela i zla... Za sve počinjene ratne zločine i razaranja tuđe imovine. Pitam se - što se narod pravi lud, i zar se ne sijeća kako je Mesić sa Jugo-armijom krvario Hrvatsku 212 dana. Mesić je pohrlio u Zagorije u Kumrovac, a reformirana stranka komunista SDP-a, održava isto danas u Zagoriju svoj tajni sastanak u Hotelu Stubičkih Toplica.

Oni su sami sebe izabrali da još koje stoljeće nama Hrvatima vladaju

Oni su se tamo sastali da se dogovore - kako će opet prevariti "glupe" Hrvate, na ovim parlamentarnim izborima koji idu na kraju godine. HDZ-e se je prije eksponirao kao nacionalisti, a sada su oni prvi koji se mire - sa Srbima i Muslimanima... No, na današnji dan okupio se državni vrh: Ivo Josipović, predsjednik RH, Luka Bebić, predjednik Sabora RH,.., i Jadranka Kosor, predsjednica Vlade RH, na zagrebačkom Jarunu. Tom prilikom je obilježena 20-godišnjica stvaranja Oružnih snaga Hrvatske. Premijerku Jadranku Kosor (HDZ) nitko ne voli, a mediji uporno nam je nameću i prikazuju - kako ona drži važne govore i vodi brigu za razvoj domovine Hrvatske.

Preobučena komunistička partija u velike Hrvate

Ta tobože razvlaštena komunistička partija, zacementirala se je na svim glavnim pozicijama. Podjelili su sebi funkcije u zemlji koju vode ratni "špekulanti" i prfiteri. Oni su suradnici stranih okupatora - koji su nam fingirali* sukobe i rat. Na taj način su još više oslabili i zadužili Hrvatsku. Nagla pojava velike nezaposlenosti, trivijalnosti* i dekadence* udveli su nas u smutnju i čor-sok-ak.. Ekonomske i socijalne teškoće proizlaze dakako od njih, naših izdajnika i logističara stranih plaćenika - kojima oni daju poodrešku u stvaranju kolonije Hrvatske..

U Bjelovaru, 28. svibanj 2011. godina

NEZAVISAN HRVATSKI KANDIDAT
i Predsjednik Udruge ŠTIT
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
------------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
Tel/mob: 00 385 (0) 95 814 82 90

Post je objavljen 29.05.2011. u 16:16 sati.