Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alexxl

Marketing

Kako si sjebati dan?

Kako? Ha, lako, ništa lakše! Upališ si televiziju i gledš dnevnik. Užas, užasni. Ja nemrem vjerovati da 90 % pučanstva i dalje puši iste fore.
S Excelom smo završili. U globalu dost toga kužim no treba svakih malo navrnuti u isti i vježbati, inače shlapi iz Bundeve. Prčkanje po Excelu mi dalo ideju oko pisanja textova tu na blogu.
Bilo je odmak: "Alo Modesti, šta ima?" Iiiii vita jela zelen bor, dobih brzi odgovor. Nije Excel, već nekaj drugo. U kontextu tih vježbi zemoh si jednu svoju staru fotku pa rekoh, ajd se malo igraj. Zgašena žarulja na nekom leksikonu, riječ politika, nekaj sam valjda štel reći s time, valjda da su političari glupi ko noć, jer im se lampica nikad ne pali u tintarama. Mislim da je tintara prikladan izraz za te sjebane birokrate. I daljnja igra u PS, dodavanje bljeska, pa 11 komada fotki, pa animacija u gif-u.

No dost o tim svim softverima, jer bum prolupal načisto, ak već nisam.

Ušel sam nutra i sad neznam van. Aloooo, đe se ovo gasi, maspater i softveru, a i hardveru.
Neg o sjebanom danu. Koje su to face, koje su to spike. Zdrogirani predsjednik,..... da zdrogirani. Onak pričati, ....tak ja pričam poslje table Apaurina, koju sam moral popiti da se smirim. Na 33 okretaja, ko Račan.
O.K. on je drobil na 15 okretaja, pa onda Jaca, pa spiker, kak je HRZ ravnopravni partner NATO-u. E mene sram ljudi. Meni je neugodno slušati ta baljezganja. Normalno, da ne vidimo prazne tanjure, taman se rješimo spika oko Gotovine, eto onog zlotvora tam prek. Sad bu o njemu mljeli mjesecima.
Vijest iz Šibenika. Poskupila voda. Nešto, blabla, pa kao vikendaši nisu plaćali pa sad duplo. Ne kužim to, plaćali, ne plaćali, pa kaj svaka kuća nema uru za vodu????? Kaj smo zbilja Bangladeš pa se peremo na cesti???

Pa GO!SDP, promjenili naziv i

"krećemo, sad krećemo"
Pa di ste u pičci bili prije?
Tu foru bu zasigurno prodavali i za dvije godine.
Veli Milanović, nešto kao, mi i mlađi, ono generacijski, njegove godine i mlađi.
A di sam ja tu i penzači?
Evo ti kurac kaj buš dobil moj glas, sad odma, prije nek ste krenuli.

A i oni bedaki vKumrovcu.
Stariji ljudi i onakvog cirkusa delati.

Cccccccccccccccccccccc













Post je objavljen 29.05.2011. u 09:00 sati.