Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> MARS FESTIVAL LJUBLJANA sutra, 26.05.2011. MOBY - MARS FESTIVAL ZAGREB .... još samo 16 dana ....<<<

Još samo jedan dan dijeli nas od glazbenog spektakla u Ljubljani, još samo jedan dan dijeli nas od fenomenalnog koncerta Moby ja u Ljubljani....

Mars Ljubljana - Zagreb Trans Europe festival već treću godinu za redom ugošćuje vrhunska svjetska i domaća imena glazbene scene, a već sutra, 26.05.2011. počinje Mars ludnica u Ljubljani. Sutra će na ljubljanskoj pozornici osim vrhunskog Moby-ja nastupiti i TBF, Darkwood Dub, Rotor i drugi.

Moby je ovih dana objavio novi album 'Destroyed' i istoimenu knjigu fotogalerija, a naravno, na koncertu ćemo čuti i neke od novijih pjesama. Na albumu se nalazi 15 atmosferičnih pjesama bogatih, ugodnih melodija, a kao prvi službeni singl, Moby je izbacio pjesmu 'The Day'.

Osim novog albuma od Moby-ja, još jedna grupa predstavit će novi singl.
_________________________________________________________________________________________

MARS FESTIVAL ZAGREB

.... još samo 16 dana dijeli nas pak do Mars festivala Zagreb za koji se već sada traži karta više.

Čini se kako dečki iz mega popularne grupe 30 seconds to Mars nisu ni znali koliko je jaka njihova baza obožavatelja jer da su znali vjerojatno bi i prije posjetili Hrvatsku.
Osim grupe 30 seconda to Mars na festivalu će nastupiti i Dredg , Vatra, Diskurz, Mizar, Nina Romić i drugi.

Podsjetimo još jednom kako je žiri Mars festivala odabrao 10 bendova koji po glazbenom izričaju najbolje odgovaraju festivalu, a glasovanjem na portalu MTV-ja www.mtv.com.hr možete sudjelovati i odabrati 5 finalista koji će odmjeriti snage na koncertu u Jabuci, 03.06.2011.

Nominirani bendovi su:
KILLED A FOX
MEL CAMINO
VALETUDO
REPLICA
PROGRESS
MOSKVA
LEIFERT
TIX
PROJECT MOF
IGNOR



Post je objavljen 25.05.2011. u 14:45 sati.