Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limacinklomnica321

Marketing

OMLADINSKI POGON NK LOMNICE -TABLICE,REZULTATI I RASPORED

21.05.2011
Hrastje
Teren : jako dobar
Sudac: pametan

NK CROATIA – NK LOMNICA 2 : 1 ( 1 : 0)

1. Pogledić J
2. Deverić
3. Lektorić
4. Čurić.
5. Radić
6. Petrović L.
7. Jurešić
8. Pogledić
9. Šoštarec
10. Stepanić I
11, Nema

1:0 5 min , 1:1, Jurešić 50 min, 2:1 , 83 min

Igrač utakmice: Jurešić

Pred sam polazak u Hrastje bili smo u problemima jer nije bilo prijevoza . Dok smo čekali dobrovoljnog taxsistu oprala nas je jaka kiša začinjena sa ne baš tako malim komadićima leda. Najgore od svega ,nismo mogli uzeti jedanaestog igrača radi pomanjkanja mjesta u autima.
Na utakmicu stižemo na knap a tamo na odličnom terenu čeka nas domaća ekipa sastavljena od vrlo dobrih ,naglašavam kršnih dečki.
Utakmica počinje sa silovitim napadima domaćina . Stvaraju dvije izgledne prilike, na sreću Lomica ima izvrsnog golmana i rezultat ostaje nepromijenjen. Ono kaj ne uspijeva zabiti domaćin poklanja naša obrana . Nesporazum našeg golmana i desnog bočnog dovodi napadača domaćih pred prazan gol ,šansa koja se ne može promašiti a mi možemo samo plakati radi gluposti. Terenska inicijativa je i dalje na strani domaćina do trenutka kad Jurešić prelazi u špicu. Igramo sa dvije špice iako nas je brojčano manje . Pomalo preskačemo igru jer ne mogu se sve rupe pokriti. Stvaramo priliku ali Jurešića neće sreća ,voli ga prečka.
Drugo poluvrijeme bar u početku igramo sitno od noge do noge i onda divan lažnjak Lektorića i guranje lopte za Jurešića koji se u trku upućuje prema golu , sijeva njegova pajtača i lopta završava u maloj mrežici domaćeg gola ,
U nastavku gledamo dobrog domaćina , odličnu našu obranu i golmana , sad već umornu veznu liniju i neumornog Juru. Imao je domaćin prilika ali imali smo i mi zicer Stepanića kad lopta odlazi zamalo pokraj gola , odličan udarac Jurešića koji golman domaćina fantastično brani , brani također i dva dobra slobodnjaka Radića .Samo sedam minuta prije kraja griješi naša lijeva strana , malo preveliki izlazak dovodi do kontre,kasne Lekta i Mavek zato Jožek dobiva gol iskosa sa svoje lijeve strane.
Pred kraj imamo još jedan slobodnjak ,odbijena lopta, puno naših igrača pred golom domaćina , nekoliko udaraca ali neće nas ni sreća.
Baš mi je žao ekipe , hrabrih deset KOJI SLUŽE NA ČAST SVOJOJ LOMICI ,zaslužili su barem bod.. Tko zna da nas je bilo jedanaest što bi bilo ?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 24.05.2011. u 20:33 sati.