Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEPRIJATELJI NA ČELU HRVATSKE NACIJE !?

LAŽNI HRVATSKI PROTAGONISTI !


I TUĐMAN I MESIĆ SU IZDAJNICI



Bivši general – General štaba Jugoslavenske narodne armije i Vrhovni komandant JNA, koji se je domogao hrvatske predsjedničke funkcije i to s dva mandata sa po 5 godina bio je Stjepan Mesić. Taj pripitomljeni četnik što je najtragičnije – Hrvati su ga zaredili za predsjednika države? To je najveća tragedija Hrvatskog naroda, jer Mesićeva Jugoslavenska avantura plaćena je golemom krvlju. Najveći Balkanski krvnik i ratni profiter je Mesić. Koji je gotovo (kao tobože formalni predsjednik SFRJ) rušio sve Hrvatske gradove od 15. svibnja 1991. pa do 24. prosinca 1991. godine: Vukovar, Dubrovnik, Pakrac, Lipik, Bjelovar, Osijek, Glinu, itd. Kada mu je završila beogradska misija „ne rušenje Jugoslavije“, nego „rušenje Hrvatske“. Hrvatski državni sabor donesao je na sjednici odluku da se Mesića povuče u Zagreb, te Mesić se je početkom 1992. vratio u glavni hrvatski grad.



Izabran je na funkciju predsjednika HDZ-ova Izvršnog odbora i uselio se u kancelariju u središtu te stranke. Poslije toga obnaša i druge visoke dužnosti u vrhu hrvatske države. Cijela Mesićeva uloga je bila: kako Hrvate likvidirati, pozatvarati, proganjati i prognati,.. te osiromašiti i pokrasti… Zato danas nas je zadesila zla sudbina. Bolje bi bilo Hrvatima da otkriju – tko je sve pomogao (ovdje) Mesiću u njegovom naumu. Mesić je prevario, tj. pokrao hrvatske iseljenike i napravio ih budalama. Odnesao je on njima milijuna dolara i ondašnjih njemačkih maraka. Taj jeftini nacionalist i rodoljub, koji sad veliča partizanski antifašizam, divi se Titu i komunističkoj partiji… No, svaki pošteni Hrvat za njega je ustaša, iako je sam pjevao ustaške pjesme s početkom 1990-tih.



Danas Stjepanu Mesiću dana je državna rezidencija, cijeli dvorac sa poslugom, tjelesnom stražom i šoferima… To su valjda zasluge za Hrvatsku? Pametni Hrvati su Mesića dočekali 5. svibnja 2001. godine u splitskoj vojarni Dračevac, kada su mu vikali – što misle: „Mesiću Cigane“, lopove, izdajniče, antihrvatu, Stevane, dikobrazu, burdušu… Tko može otpisati cijeli dug i štetu što je učinio Mesić, na čelu JNA? Pitam se: kada ćemo Mesiću suditi za sve učinjene strahote? Dok je bio „hrvatski predsjednik“ na Pantovčaku, on se je bio okružio sa svim bivšim UDB-ašima. On i danas upravlja iz sjene sa predsjednikom Ivom Josipovićem, koji obnavlja i posjećuje partizanska groblja, te nas vraća na staru ideologiju…



I danas Hrvati (opet) nemaju Hrvatsku, imaju je oni kao svoju prćiju. Mi smo taoci bivše UDB-e i komunista. Hrvatsko gospodarstvo ne postoji, a državne kase se pune od poreza koji je ubrah od kruha. Živili smo pod Tito-vom zločinačkom ideologijom godinama, sad opet živimo iza preokrenute partizanske kape. Mesićeve „vonji“ se ne možemo riješiti. I u bivšem socijalističkom Saboru je Mesić imao dva mandata. Poslije Mesića – opet Mesić – čovjek koji je bio predsjednik i general različitih dvaju država. Nije li to apsurd? Zanimljivo je, kako taj „starčić“ od 77 godina se svagdje gura. U crnogorskoj Budvi je 22. svibnja 2011. godine Mesić bio nazočan sa Milom Đukanovićem, govoru Bill Clintona, bivšeg američkog predsjednika na skupu „stabilnosti regije“. Netrebamo zaboraviti Mesićevu izjavu – kako Crna Gora nikad nije bila u ratu s Hrvatskom. Iako su Đukanović i Bulatović donesli 1991. godine odluku u Crnogorskom parlamentu, tj. Skupštini o ratu sa Hrvatskom i napadu na Dubrovnik.



Branko Stojković



Bjelovar, 23. 05. 2011.

Post je objavljen 24.05.2011. u 11:40 sati.