Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

EVO I NAS...II DIO ILI MOŽDA KRAJ

Evo i nas…Tako je prije malo više od dvije godine, 27.04.2009. Goran pokrenuo ovaj blog. Ideja je bila sjajna, da generacija 2000. ima nešto svoje. Citirat ću jednog našeg roditelja: “samo je jedna generacija 2000.” Tablice, satnice treninga i utakmica, razne informacije i na kraju komentari uspjeha ili neuspjeha naših klinaca, ali u športskom i tolerantnom duhu. U početku je to koliko toliko funkcioniralo, dok na svoje nisu došli razni umobolnici, psihopati i bolesnici, koji su u blogu našli mjesto za svoja iživljavanja i vrijeđanja. Idealno mjesto, jer se ne zna tko je tko. Malo je ljudi koji od prvog dana koriste isto ime. Uglavnom se za takve zna tko su. Na ovom blogu nikada, baš nikada, niti jedno dijete nije spomenuto u negativnom kontekstu. Pisalo se tko je zabio gol, tko je dobro asistirao, ali nikada nije napisano tko je bio najbolji igrač utakmice, tko je krivo dodao, tko je kriv za poraz…. Zašto? Upravo zbog ovih gore spomenutih. Nakon utakmice protiv Dinama u Maksimiru prošlu jesen, ja sam napisao da je moj sin krivac za poraz. Kao otac sam to napisao, jer sam tako mislio. Poslije sam od dobronamjernih dobio kritiku da to nisam trebao napisati. Oni drugi su se sigurno naslađivali.
Proljetni dio je prošao nažalost bez komentara. Trnje, HAŠK, Kustošija, Dubrava, Concordia. Čak ni pobjeda protiv Lokomotive nije nikom otvorila dušu. Bravo dečki za pobjedu, biće bolje nakon poraza bilo bi dosta, ali…
Fantastična igra u Medulinu i odličan rezultat, komentara dva:
• Samo hrabro i dalje! (Mastif 28.04.2011. 00:41)
• BRAVO DEČKI, SVAKA ČAST, ODIGRATI UTAKMICU SA DINAMOM 0:0 JE ZA SVAKU POHVALU. Mara07 (mara07 28.04.2011. 21:27)
Hvala! Od naših roditelja ništa??
Turnir u Španskom. Odličan rezultat, fantastično ponašanje i odlična igra po nemogućim uvjetima – komentara 0 (nula). Sramota.
Prošli tjedan se stvarno od muhe stvorio slon. Opet su ovi gore došli na svoje. Ja se ispričavam ako sam nekog povrijedio svojim komentarom, iako i dalje stojim uz svaku napisanu riječ.
Neki sigurno čekaju novu “bubu u uho” da bi mogli nastaviti sa svojim iživljavanjima. Do kraja prvenstva su ostala dva kola. Bit će popraćena kao i do sada, a nakon toga, tko zna. Zato Drogbe, Vjetrovi u kosi, Penisi i ostali samo naprijed, iskalite svoj primitivizam, jer nakon toga možda nećete imati više prilike. Možda se onda “nađemo i velimo jedan drugome, te voditelju škole, treneru i sličnima kaj im ide”!!!
Na kraju su ipak važna samo naša djeca, zato….,
pozdrav svima, Nikica Milinković.


Post je objavljen 23.05.2011. u 17:48 sati.