Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

"100.000 stranaca za spas Hrvatske"

Photobucket

"100.000 stranaca za spas Hrvatske" - tako je glasio naslov magazina "Nacional" br. 772. "Dovoditi strane radnike u zemlju sa 300. 000 nezaposlenih nema nikakvog smisla" - će si misliti svaka osoba zdravog razuma.

100.000 stranaca Hrvatskoj nisu potrebni radi posla, nego da bi od Hrvatske napravili multi-rasnu banana-državu po modelu SAD-a, što je samo etapa do nove svijetske nacije pod upravom svijetske masonerije. Narodom se lakše manipulira kada je on amerikanizirana i multi-etnička masa bezdušnih konzumenata bez vlastitog mišljenja.

Mi nacionalisti volimo svoje - stoga poštujemo i sve ostale nacije i narode svijeta, dok lijevi-liberali mrze svoje - i zato se uvlače najdaljnjim svijeta, u nadi da će emigranti pridonjeti što bržem nestanku narodne substance - da bi na kraju završili u dekadentnom kozmopolitskom društvu sretnih robova, danas poznato kao: "moderni zapadni svijet".

Bivši Židov i današnji pravolslavni Kršćanin brat Nathaniel Kapner iz SAD-a, razodkriva kojim metodama cionisti i masoni razaraju bijele narode:



Posjetite:

http://www.realzionistnews.com/

http://brothernathanaelfoundation.org/

http://www.youtube.com/user/zionget#p/u

Moguće posljedice multi-kulturnog društva:



Post je objavljen 19.05.2011. u 19:00 sati.