Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Raspisani su izbori za Vijeće Mjesnog odbora Vrvari

Dragi naši čitatelji, ove su četiri godine prošle vrlo brzo. Došlo je vrijeme da se ponovno biraju vijećnici našeg mjesnog odbora. Gradonačelnik je donio odluku o izborima i ovom vam je prilikom prenosim u cijelosti:

Temeljem članka 53. Statuta Grada Poreča-Parenzo ("Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo" br.06/09.) i članka 4. Odluke o provedbi izbora u mjesnim odborima na području Grada Poreča-Parenzo, ("Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo" br.08/02.), Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo donosi

O D L U K U
o raspisivanju izbora za članove vijeća Mjesnog odbora Vrvari

I.
Raspisuju se izbori za članove vijeća Mjesnog odbora Vrvari.

II.
Izbori će se održati dana 05.lipnja 2011.godine (nedjelja).

III.
Ova odluka stupa na snagu dana 05.05.2011. godine, a objavit će se u "Službenom glasniku Grada Poreča-Parenzo".

KLASA: 013-03/11-01/1
URBROJ: 2167/01-09/01-11-1
Pore -Parenzo, 03.05.2011.
GRADONAČELNIK
Edi Štifanić, v.r.

Nadam se da sam donekle ispunio vaša očekivanja. Puno se toga pozitivnog desilo na našem području i to od prvog BLOGA takve vrste u Hrvatskoj putem kojeg smo veoma uspješno komunicirali i surađivali, pa do rješavanja prometne problematike postavljanjem znakova, poboljšanja preglednosti prometa kod izlaska iz Vrvara, pa do novih dječjih igrala (Vrvari i Veleniki), asfaltiranih površina (parking i ceste u Vrvarima, Velenikima, Valkarinu i Musaležu), radnih akcija, otvaranja škole stolnog tenisa u Musaležu, čekaonica za djecu (Musalež i Vrvari) i drugih aktivnosti. Nije mi želja taksativno navoditi naše rezultate, uostalom, ovaj blog daje cjelovit pregled naših aktivnosti. Osobno izražavam svoje zadovoljstvo izuzetnom suradnjom sa svima vama.

Bilo je problema koje nisam uspio rješiti, no pitanja sam svakako postavljao, i to od asfaltiranja dijela ulica Pjantade ("Herakovi stanovi" - pitanje na gradskom Vijeću), pa do ponovljenih odlagališta smeća, iako morate priznati, jako smo se trudili oko toga. U više smo navrata čistili razna odlagališta, zvali komunalne redare, upozoravali... No ipak su nagrade došle, a nagrade su prvenstveno vaše riječi potpore. Naš je trud u više navrata prepoznala i Turistička zajednica Grada Poreča uručivši nam više nagrada kao najbolje uređenom mjesnom odboru. Novac od tih nagrada redovito je odlazio na hortikulturno oplemenjivanje naših naselja, košnju i čišćenje deponija.

Vodili smo računa o svakom segmentu naše male zajednice. Ubuduće nas očekuju novi izazovi i aktivnosti, planirana je tu već najavljena obnova naše stare škole, uskoro će se usvojiti i UPU Vrvari, a koji je od presudnog značaja za daljnje planiranje i razvoj naselja. U tom pogledu moram napomenuti i zahtjev MO-a da se u naselju zabrani postavljanje antenskih stupova telefonije. Vrvari će usvajanjem plana biti oslobođeni od novih telefonskih antena. Planirano je i poboljšanje prometne problematike (izgradnja rotora), a uskoro bi trebalo biti novosti i oko javne kanalizacije, uglavnom naša mala mjesta postaju izuzetno pogodne sredine za ugodno življenje. Za kraj, nadam se da ćete iskoristiti vaše zakonsko pravo, ali i obavezu, te ćete 5.6.2011. (nedjelja) izaći na izbore.

----------------- ooo -----------------

Kratak osvrt na posljednje anketno pitanje

15.03.2011. na blog je bila postavljena anketa o zadovoljstvu posjetitelja ovim blogom. Sveukupno je na anketno pitanje odgovorilo 18 posjetitelja. U potpunosti je zadovoljno blogom 56% posjetitelja, 39% je djelomično zadovoljni, a nezadovoljnih je 6% posljetitelja. Zahvaljujem vam. Očito da je jedan takav suvremen medij bio potreban našoj maloj sredini. Nadam se da ćemo se nastaviti zajedno družiti na ovim web stranicama.

Za MO Vrvri Robert Velenik

Post je objavljen 22.05.2011. u 22:41 sati.