Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> LAIBACH - koncert, Boogaloo, 21.5.2011, službeni after party u Sirupu <<<

Legendarni slovenski bend Laibach napravili su soundtrack za jedan od najskupljih finskih filmova - Iron sky (http://www.ironsky.net/site/).
U toj ulozi poželio ih je vidjeti Ben Watkins (The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Once Upon a Time in Mexico) s kojim su i radili glazbu za ovu finsko-njemačku sci-fi crnu komediju čiju režiju potpisuje Timo Vuorensola, tvorac popularnog internet hita Star Wreck.

Pogledajte treći teaser za Iron Sky: http://www.youtube.com/watch?v=kNDaOFQ6g2I
Nakon velikog koncerta koji su u subotu 14.5. održali u londonskoj Roundhouse dvoranu u sklopu Mute festivala, grupa Laibach stiže i u Zagreb.
21. svibnja u klubu Boogaloo održat će slavljenički koncert na kojem će obilježiti 30 godina djelovanja.
U Boogaloo će izvesti svoj Revisited program, sačinjen od novih verzija legendarnih industrial skladbi iz 80-ih godina, kao što su ' Mi kujemo bodočnost ' , ' Smrt za smrt ' , ' Brat moj ' , 'Država ' i mnoge druge.

Ovaj zagrebački koncert tematski je povezan i s retrospektivnom izložbom ' Ausstellung Laibach Kunst1980-2010 ' skupine Laibach, koja je postavljena u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika, Galerija PM do 26. svibnja, na kojoj je po prvi puta hrvatskoj publici, u vizualnom obliku predstavljena ključna poetika njihovog razvoja od prve dekade 1980-ih do danas. Na izložbi je predstavljen najvažniji stadiji razvoja Laibacha, od ranih 80-ih do danas, a sve to kroz klasični laibachovski jezik; multi-medijalne instalacije, uljane slike, grafike, fotografije, tiskane medije i dokumente.

Službeni after party koncerta održat će se u klubu Sirup na Ravnicama u kojem će se, uz predočenje Laibach ulaznice moći kupiti karta po 30kn (upad je inače 50kn) za koncert Andrew Weatheralla, producenta Primal Screama, Bjork, New Ordera, Fuck Buttonsa...

Ulaznice za zagrebački koncert možete kupiti po cijeni od 100kn na prodajnom mjestima: Eventim, Dallas, Dancing bear, Dirty old shop, Planet music, Rockmark.


Post je objavljen 18.05.2011. u 09:37 sati.