Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ZAJEDNIŠTVOM DO BOLJE I SRETNIJE HRVATSKE

P O Z I V


Pozivamo Vas na gospodarsko - politički skup koji će se održati 19. svibnja (četvrtak) 2011. godine u Benkovcu u restoranu « Plac» (Benkovački sajam) s početkom u 18 sati u organizaciji Stranke hrvatskog zajedništva i Hrvatskog svjetskog sabora (udruge koja okuplja domovinsku i iseljenu Hrvatsku).

GOSPODARSKO-POLITIČKI SKUP POD NAZIVOM
"ZAJEDNIŠTVOM DO BOLJE I SRETNIJE HRVATSKE"


Predstavljanje gospodarskog programa kao programa zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske, te predstavljanje političkih programa putem kojih će politika služiti narodu i državi Hrvatskoj, a ne narod politici kako je nažalost sada slučaj u Republici Hrvatskoj.

Program će predstavljati istaknuti znanstvenici, gospodarstvenici i političari kao što su: prof. dr. Ivan Miloš – gospodarstvo; Željko Vinski ing. građ., gospodarstvo i politika; mr.sc. Miljenko Marić, politika; dr. Jasenka Topić-Miletić; prof. Josip Jović, gospodarstvo; Nikola Mamić, dipl. ing. agronomije, gospodarstvo-poljoprivredna proizvodnja ; Marko Lukić, umirovljeni general HV, branitelji i njihova uloga u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa; Stjepan Tokić, umirovljeni časnik HV, branitelji; Branko Antunović, umjetnik-slikar; prof. Niko Šoljak, Hrvati izvan domovine i njihovo sudjelovanje u razvoju gospodarstva RH te njihov doprinos ugledu RH u svijetu i dr.


Zadar, 16. svibnja 2011. godine

Predsjednik SHZ-a Zadarske županije

Mr. sc. Miljenko Marić


Post je objavljen 17.05.2011. u 18:18 sati.