Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

10. Međunarodni nogometni turnir "Hercegovčanska mladost 2011." - 2. mjesto

Od Sezona 2010/11

Kao što je u prethodnom postu bilo najavljeno naša ekipa sudjelovala je u subotu 14.05. u Hercegovcu na međunarodnom turniru za uzrast U13 (1998.g. i mlađi) na kojemu je osvojila sjajno 2. mjesto. Istina, u završnici je nedostajalo malo sreće i prisebnosti, pa bi sada možda pisali o osvojenom prvom mjestu. Naši dečki u finalu su se susreli sa ekipom HNK "Cibalia" iz Vinkovaca . Utakmica je završila neriješenim rezultatom 1 :1, te je na kraju pobjednika odlučilo izvođenje jedanaesteraca u kojemu su bolji bili pioniri Cibalije: 2 : 4.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Toni Brezina.

Od Sezona 2010/11


No, idemo redom:

NK "Zvijezda" Gradačac (BiH) - NK "Bjelovar" 0 : 1
Prva utakmica u skupini završila je pobjedom naše ekipe, jedini gol postigao je Matej Hudeček.

NK "HRV. DRAGOVOLJAC" - NK "Bjelovar" 0 : 2
I u drugoj utakmici u skupini pobjedu naše ekipe svojim pogocima osigurao je Matej Hudeček.

NK "Bjelovar" - NK "Moslavina" Kutina 0 : 0
Treća utakmica u skupini završena je neriješenim rezultatom bez golova. Naša ekipa sa prvim mjestom u skupini ide u polufinale.

NK "Bjelovar" - NK "Kamnik" Kamnik (SLO) 3 : 1
Polufinalna utakmica sa pionirima iz Slovenije završena je još jednom pobjedom naše ekipe. Golove su postigli: Jurica Baronić, Franjo Jaković i Borna Rebić.

Finale NK "Bjelovar" - HNK "Cibalia" Vinkovci 1 : 1, 2 : 4 (11m)
Pisac ovih redaka silom prilika stigao je tek na ovu utakmicu pa ću biti slobodan napisati koju riječ više.
Igralo se dosta tvrdo, borilo se je na obje strane za svaku loptu, na momente čak pregruba igra od strane fizički nešto jače ekipe Cibalije. U utakmici u kojoj smo trebali vidjeti svu ljepotu nogometa i umijeće obiju ekipa vidjeli smo oštre startove i neatraktivnu igru za koju je ponajprije zaslužan sudac koji je dopustio pregrubu igru Cibalije. Cibalija je povela u 6. minuti, propustila je zahvaljujući našoj obrani osigurati pobjedu, a nakon nekoliko neuspješnih prilika naši dečki izjednačavaju tek u 28. minuti pogotkom Tonija Brezine. Nakon regularnog dijela slijedi izvođenje penala što može vidjeti u videu ispod. ;-)



Igrali su: Juraj Fanton, Toni Brezina, Leonardo Mlinarić, Nikola Kozić, Nino Majdandžić, Arijan Res, Matej Hudeček, Borna Rebić, Franko Kovačević, Jurica Baronić, Mario Rajić, Fran Turković, Dario Hajtić, Davor Šotola, David Jurčević i Franjo Jaković.

Čestitke ekipi i treneru Kosu !

Post je objavljen 15.05.2011. u 20:17 sati.