Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imandadoitamar

Marketing

BLAGO







Jednom je jedan čovjek, kupujući na tržnici, pronašao okvir za sliku koji mu se dopao, a koji je koštao tek nekoliko dolara. S obzirom da mu se nije svidjela slika koja je već bila u okviru, izvukao ju je kada je stigao kući. Ispao je mali, presavijeni komad papira, pa ga je pažljivo otvorio. Na njegovo iznenađenje, bila je to jedna stara kopija Deklaracije nezavisnosti Sjedinjenih država.

Samo nekoliko sati nakon što su osnivači SAD - a potpisali original Deklaracije nezavisnosti, 4. srpnja 1776, dali su da se napravi nekoliko kopija koje će se podijeliti. Ispostavilo se da je primjerak koji je ovaj čovjek našao jedan od rijetkih originala koji je ostao i bio je u vrlo dobrom stanju. Dao ga je na aukciju i procijenjen je na 2.4 miliona dolara.

I ti u sebi imaš skriveno blago, talente koje ti je Bog dao. Traži da ti Bog otkrije talente koje ti je dao i oni će polako izbiti na površinu. Kada se to dogodi, koristi ih i razvijaj najbolje što možeš i dozvoli da Božja milost napravi ostalo.

Molitva
Gospode, hvala ti za talente i darove koje si mi dao. Još uvijek ih ne znam sve, pa te molim da mi pomogneš da ih otkrijem. Predajem ti ih, da ih koristiš na svoju slavu. U Isusovo ime. Amen

Post je objavljen 13.05.2011. u 13:48 sati.