Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

OSMIJEH OD MILIJUN DOLARA

Šest godina! Točno toliko čekao sam da na mom licu zablista stari osmijeh. Gledajuči unazad ne mogu si dočarati sve te godine bola i tuge, čežnje za normalnim životom. Sad je ponovmo sve na svome mjestu. Više ne farbam kosu, vratio sam se svojoj prirodnoj boji ( crna ), zubi su na mjestu gdje trebaju i biti, stand up nastupi sve su bolji, život je lijep.
Nije lako priviknuti se da više nisam krezubi tip kojeg svi izbjegavaju i koji živi neki svoj život.. Iskreno još uvijek sam ravnodušan na sve što se dogodilo u protekla 4 tjedna. Da, dobro piše - 4 tjedna! Toliko mi je trebalo da nabavim 15 novih zubi! Činjenica koja će šokirati svakoga tko je ikad stavljao most! U svega 5 dana "uspio" sam izvaditi 8 zuba, zalječiti jedan, izbrusiti dva, i pretrpjeti šivanje mesa preko zubne kosti i to na tri mjesta!! Moja zubarka još se križa kad me vidi! Nikad nije vidjela nešto takvo. Njena je prognoza bila da će mi trebati najmanje dva mjeseca da dobijem nove zube, ali ja sam sve to sveo na tri tjedna! Kad sam tvrdoglavo svojeglav! Šest godina podnošenja neizmjerne boli ( što zbog upaljenih zubi, što zbog trulog mesa ), učinile su me otpornim ( ili manje osjetljivim ) na bol. Uostalom što je par dana boli u usporedbi sa šest dugih godina agonije? Sad svi moji prijatelji ne mogu doći k sebi od iznenađenja. Oni su me upoznali dok sam bio krezub i ofarban, i sad kad sam identičan Mylu kakav sam bio prije 6 godina jednostavno me ne mogu prepoznati.
Čekam da me pogodi onaj šok, kad shvatiš da imaš nove zube, da se život mijenja.. Znam da će doći do toga jer zasad još nije. Kao da i nema neke razlike, tako se osjećam. Možda je to stoga što sam u 6 godina naučio kako živjeti bez zubi da jednostavno nisam još "shvatio" da moram promijeniti stil života. Iako sam i dalje onaj isti ja, jedino se promijenila vanjština, ne mogu a da ne primjetim poglede i način na koji me ljudi sada doživljavaju... Izgled je ipak veoma bitan bez obzira tko si i što si, i sad kad napokon imam vraćen izgled koji mi je prvenstveno bio dan, sad ću nadoknaditi sve ono što mi je 6 godina bilo nedostupno....Za početak.......zagrist ću jabuku......

Post je objavljen 12.05.2011. u 16:34 sati.