Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SAMO TEROR I POLITIČKA PRISILA - KUDA NAS VODI?

KUDA VAS VODE

KOLINIJALNE I KARANTENSKE ŠTETOČINE?



Hrvatsku iz krize ne može izvesti Jadranka Kosor



Mi Hrvati ne smijemo zaboraviti da je u povijesti pljačke Hrvatske, sudjelovao HDZ-e i SDP i cjelokupna trupa oporba. Samo u posljednjih nekoliko godina ta „politička elita“ na čelu s bivšim premijerom Ivom Sanaderom opljačkala je mnoge milijarde kuna. Oni su, kažu stvorili Hrvatsku i oltar domovine, te učinili nas da (tobože) smo neovisni. Svi vidimo da Hrvatska svakim danom se raspada i nestaje. U tome je i problem – jer postali smo porobljeni narod. Uz šutnju podržavamo i dalje pljačke i kaos u našoj zemlji, jer i posredno tako sudjelujemo.



Idu parlamentarni izbori, a očito je da Hrvatski narod nema nikakvih političkih ambicija i neće se kandidirati: da bi skinuli tu „opačinu“, koja zove se vlast. Među ljudima raste uvjerenje da tu nemože se ništa učiniti. Takvu sliku šire i mediji. Ni iz katoličke crkve ne izlaze spasitelji, iako se u Hrvatskoj 87 % ljudi deklariraju kao vjernici. Naša zemlja ušla je u tešku gospodarsku, moralnu i socijalnu krizu – ubog sramotne vlade koju imamo. U Hrvatskoj svijest građana je uništena. Političke stranke samo su stekle privilegije u našem društvu, a one postale su svrha same sebi. Zamislite kakvo siromaštvo u državi (koja je na papiru) vlada. Nažalost nema nikakvih ideja i reformi koje bi nas pokrenule unaprijed.



Jednom riječju Hrvatska trune, a u joj životni standard postaje sve skuplji, a građani jedva spajaju kraj sa krajem. Iako smo bogata zemlja sa svim prirodnim resursima. Na čelu države imamo: izdajnike, lopove i ništarije… A posebno te osobe gotovo su i omiljene u javnosti, jer svako veče ih gledamo na svojim TV ekranima. Mi zapravo ne znamo puno o istini, kad (ne)zainteresirano sve to gledamo. Kao da mnogim ljudima je svejedno, što oni i njihova djeca im ne rade. Ulazak u EU je glavna vizit karta političara, koja nas godinama tješi, odnosno obećava nam bolji život.



Od toga mi građani nećemo imati ništa. Niti će Hrvatska imati ikakvu važnu ulogu u stabilizaciji čitave regije. Dok i dalje ćemo živjeti u zemlji punoj poltronstva* i prkosa prema istini. Uz pomoć oportunista, tj. nekom čudnom magijom „zauzeli“ su ovu zemlju vodeći je u sunovrat. Kad sve zajedno zbrojimo, ostaje nekoliko zaključaka koji bi trebali zabrinuti svakog normalnog čovjeka. U Hrvatskoj sindikati i Udruge su korumpirani. Na platnom spisku su najcrnje politike i ništavila za ovo društvo. Zbog toga trebate stati ŠTIT-u rame uz rame, staro i mladi, i svi drugi koji želite dostojanstven život – jer budućnosti nam nema. Hrvatska bi trebala biti ugodno mjesto za življenje.



Branko Stojković



U Bjelovaru, 10. 05. 2011.

Post je objavljen 10.05.2011. u 15:16 sati.