Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Promocija "Stres - najveći ubojica današnjeg čovjeka" - Tarra Barat

Vrijeme: 13. svibanj · 19:00 - 22:00
Lokacija: Gradska knjižnica Čazma

Više informacija
Predstavljanje knjige "Stres - najveći ubojica današnjeg čovjeka", autorice Tarre Barat, održat će se u u petak, 13. Svibnja 2011. s početkom u 19,00 sati, u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara Čazma.
Tarra Barat: ''Stres – najveći ubojica današnjeg čovjeka''
Moderna bolest današnjeg društva svakako je stres. Prema istraživanjima, procjenjuje se da je 70-90 % današnjih bolesti povezano sa stresom. Stres je neizbježan dio današnjeg ...ubrzanog načina života. Dobar, poticajan stres ravnoteža je između uzbuđenja i opuštanja koja vam pomaže da se koncentrirate, usmjerite i postignete ono što želite. Loš stres, neprekidno uzbuđenje, nervoza, strah ili napetost, tihi je ubojica današnjeg čovjeka i potrebno je naučiti nositi se s njim.
Knjiga "Stres - najveći ubojica današnjeg čovjeka", spisateljice Tarre Barat, detaljno obrađuje tu tematiku i uz teoretska objašnjenja, daje i mnogobrojne praktične savjete. Stres dolazi od načina razmišljanja, reagiranja, načina prehrane, previše ili premalo vježbanja, zagađivača iz okoliša….brojni su mogući uzroci. Knjiga ima holistički pristup i praktični je priručnik iz kojega možete naučiti koliko razmišljanje i reagiranje utječe na razine stresa i obolijevanje, koja hrana povećava razine stresa čime dovodi do bolesti, a koja hrana doprinosi zdravlju, u kojoj je mjeri vježbanje važno...

Tarra Barat završila je Interdisciplinarni studij - Omega institut u SAD-u. Dugi niz godina podučava yogu i druge zdrave stilove života te piše članke za brojne časopise i novine. Autorica je dvije knjige “Jači od stresa” i “Stres – najveći ubojica današnjeg čovjeka”.

Post je objavljen 10.05.2011. u 13:20 sati.