Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/njupalice

Marketing

BEE BOP, Rudeška cesta 14

srijeda, 26.06.2011

Bee bop je novootvoreni restoran na Rudeškoj cesti, a reklamira se kao restoran s jelima na bazi meda. Veliki lijepo uređeni prostor ima samo jednu manu; katastrofalan pogled na građevinske palete, ali našu misiju proširenja horizonata ništa ne može spriječiti, tako da smo progledali kroz bijele zavjese u obliku rezanaca i samo nastavili sa zadatkom.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

S obzirom da se restoran još uhodava, trenutno nemaju veliku ponudu jela s medom, zbog čega smo u biti i došli, ali biftek u zelenom papru koji se nudio za ručak taj dan, doista nije bio razlog da ne ostanemo u restoranu.

Photobucket


Glavnom jelu prethodile su žestoka medica i fina gusta juha od povrća, toliko gusta da je mogla poslužiti kao samostalno jelo da su nam poslužili kretene od kruha sretan

Photobucket

Švrćo veli da mu je koncentrat bio malo prežestok, te da ga je greblo po grlu, no Švrćo je picajzla, ali žlica vrhnja u jusi sjela bi k'o budali šamar. Uljudni konobar donio nam je cijelu porciju juhe, tako da nismo bili osuđeni na samo jedan tanjur jela. Primjetila sam da je to napravio i za susjednim stolom. Možda je politika kuće; nahrani gosta s juhom, da manje pojede glavnog jela sretan

Photobucket

No, kako god bilo, ja sam se štedila jer me čekao biftek u zelenom papru s njokima i umaku. Srednje pečen. Dobila sam dobro pečen. Malo tvrđi i malo teži za žvakanje, ali vrlo fino meso.

Photobucket


Švrći se njegov odrezak svidio. Bio je vrlo sočan i mekan, ali to je meni tako teško za žvakati, još pogotovo ak sam pohlepna, pa si odrežem veći komad. Ne da ga ne sažvačem, nego ga od gladi i iščekivanja - progutam. Baš sam kreten, ne? sretan

Photobucket

Photobucket

Umak je bio predobar, začinjen po mom ukusu, a zeleni papar nije uopće ljut inače poludim kad naletim na zrno crnog papra i sočno ga zagrizem, a ono počnu suze teći, a nisu suze radosnice sretan
Njoki su mi se jako svidjeli, ni tvrdi, ni mekani kao moji koje sam neki dan pravila. Švrćo se nije mogao odlučiti jesu li mu super ili odvratni, ali to je Švrćo.


Palačinke ( jedna meni jedna Švrći ) koje smo dobili za desert bile su s čokoladom, kuglicom sladoleda i prelivene medom. Med smo tražili, jer ga nigdje u jelu nismo dobili, a na meniju imaju stvarno fina jela s medom. Morat ćemo doći i drugi puta. Kad obiđemo sve restorane u Zagrebu sretan

Photobucket


http://www.restoran-beebop.com/


Post je objavljen 10.05.2011. u 10:57 sati.