Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/candystore

Marketing

Rafting subota

5:45 Dizanje
Super G se diže relativno lako, ali ja sam neispavana od dugog petka.
Kompenziram pripremom a la Rocky- istezanje koje križa čuva,
pa proteinski shake za doručak. Ne uspijem popiti cijeli, a i ne želim
se pretrpati jer očekujem da ću cijeli dan jesti.
6:37 Skuplja nas Mirni Zagrepčanec. Pokret.
8.30 Prešli granicu, vježbamo ćirilicu na natpisima uz cestu.
9:10 Nadmak cilju se gubimo. Čisti neugodnjak.
9:50 Stigli.
9:55 Doručak.
Lijepo se opet sresti s ekipom koju nismo dugo vidjeli.
10:30 Oblačenje opreme, prijevoz do starta.
11 Na rijeci, u dva čamca. 9 kilometara spusta, 2 sata trajanja.
Zrak je vruć, voda hladna i prekrasno zelena. Vodostaj je nizak. Moramo puno veslati.
Nitko ne želi skaktati s mosta, pa umjesto na mostu stajemo na stijeni nasred
rijeke, malo se veremo/skližemo po njoj, fotkamo i odmaramo.
Desi se i nekoliko sportskih ozljeda.
Sunce nas je žarko opalilo po rukama i nogama, srećom ne i po vratu.
Minka i Mirni Zagrepčanec nam se smiju jer su se zaštitili kremom.
Osim toga što su bijeli, ništa ih značajno ne boli od veslanja.
Uz njih se osjećam ko stara baba.
14 Ruuuuuuučak.
Juha. Mesina. Slatki štenci koji prose oko stola.
Jedem malo juhe i samo po jedan komad od svake vrste mesa, kako ne bih plakala kasnije.
Srećom palačinske stižu 20 minuta nakon mesine, tako da stignemo udahnuti
i napraviti feng shui u želudcu. Kad palačinke stignu počnemo jesti pohlepno,
pa sve sporije, a na kraju teška srca ostavljamo nekoliko komada na svakoj tacni.
16 Rafting baza Pastir je svake godine sve ljepša.
Nova fora su ligeštuli postavljeni u pješčanik. Legnemo i skoro zaspemo.
Čestitam si što imam mekane hlače s niskim strukom, ne moram ih raskopčavati.
17:15 Pokret. Nevoljko odlazimo da stignemo kući za dana.
Dobivamo i spakirane ostatke mesine, ali se srećom sjetimo kome ju možemo
pokloniti.
18:10 Kupovina egzotičnih nezdravih grickalica i sokova.
20:15 Doma. Iscrpljenost.



Uploaded with ImageShack.us



Post je objavljen 09.05.2011. u 23:01 sati.