Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dead-memories

Marketing

mobilni telefon, u mraku mi sijaaaa.

hello.

oduvijek me zanimalo što se dogodi kad se stavi žlica ili vilica grijat u mikrovalnu.Oo. samo ono nikad nisam imala hrabrosti probat, jer nemam baš neke želje demolirat stan, izazvat požar ili tako nešto. kabuuum? vrlo lako moguće.

nego, jedan dobronamjerni savjet. ukoliko nostite leće, nipošto nemojte ić radit gelirane nokte. jučer sam si umalo oko iskopala. al svejedno sljedećih mjesec dana me svaku večer čeka pola sata kopanja po bjeločnicama i piljenja živaca i crvenih očiju da bi izvadila šugave leće. ko zna možda poberem i neku upalu oka, odem u bolnicu i riknem? to baš nebi bilo u redu. propao bi mi plan o umiranju od prekomjerenog opijanja i ciroze jetre. dejm.

okej, dosta trkeljanja. ajmo sad na pravi post. eto baš mi je lijepo u životu:)
npr. lijepo je u školi gledat kako se svi bore za ocjene, ispravljaju, odgovaraju, a ja ladim dupe. a zašto ja ladim dupe? zato jer sam ja rintala od početka godine i nakupila si tih životno važnih ocjena, pa mi sad lepo svi mogu da poduvaju laganini. prava wannabe pametna, štreberica. majko budi ponosna!
i da samo za slučaj da je netko čitao prošli post; lupetala sam o tome kako se nemogu odlučit dal da napravim nešto što stvarno želim, ili poslušam zdrav razum.eto ja sam poslušala zdrav razum. tj. slušala sam ga jedno 2-3 tjedna, i onda sam sve stjerala u kurac, rekla sama sebi; "ovo je moj život, ako si ga ja oću komplicirat, nitko mi nema to pravo zabranit!" i napravila sam to što sam htjela.tipično moje ponašanje, jak karakter? odlučnost? ma nula bodova.
i skoro pa sam već sad požalila zbog tih nula bodova. to jest, još i nisam u potpunosti, ali zasigurno oću. znam da oću, i znala sam i prije da oću, ali neeee, nije mene to spriječilo u mojoj želji i namjeri, ne. glupo stvorenje.
al šta je je, sad sam se bar riješila nečega što mi je pilio mozak duže vrijeme, odabrala sam što ću napravit. i napravila sam krivo, al bar sam nešto napravila, ne?

iskreno se ispričavam što ovo nije bio još jedan dubokoumni, osjećajni post, al trenutno mi se nikakva sranja ne događaju pa baš i nemam potrebe za osjećajnosti ili pljuvanjem tuđeg karaktera. i zato, nema osjećajne pjesme, nema osjećajne slike, nema ništa. zapravo, eto link da se bar nasmijete ako ništa.;)

UDRIIII.

Post je objavljen 09.05.2011. u 22:05 sati.