Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>>BEASTIE BOYS HOT SAUCE COMMITTEE PART TWO U PRODAJI<<<

Čekanje je završeno!!! Nakon puno peripetija i različitih proturječnih informacija: 'Hot Sauce Committee Part Two', novi, osmi album Beastie Boysa od prošloga je tjedna u prodaji, a uoči samog izlaska, najavio ga je uspješni singl 'Make Some Noise'.

'Hot Sauce Committee Part Two' producirali su sami Beastie Boys, tj. Mike "Mike D" Diamond, Adam "Ad Rock" Horovitz i Adam "MCA" Yauch, a miksao ga je Philippe Zdar. Novi album prvo je dugosvirajuće izdanje Beastie Boysa od Grammyjem nagrađenog instrumentalnog albuma The Mix-Up iz 2007. godine .

O samom albumu, Adam Yauch je rekao: 'To je kombinacija sviranja novih stvari i sempliranja nekih obskurnih pjesama, dok mi sviramo. Na albumu ima puno stvari i one se na neki način sudaraju jedna sa drugom.
Nakon što su nekoliko puta album iznova miksali finalni popis obuhvaća 16 pjesama, uključujući gostovanja Santigold i Nasa.

Hot Sauce Committee Part Two:
1. Make Some Noise
2. Nonstop Disco Powerpack
3. OK
4. Too Many Rappers [new reactionaries version] (featuring NAS)
5. Say It
6. The Bill Harper Collection
7. Don't Play No Game That I Can't Win (featuring Santigold)
8. Long Burn The Fire
9. Funky Donkey
10. The Larry Routine
11. Tadlock's Glasses
12. Lee Majors Come Again
13. Multilateral Nuclear Disarmament
14. Here's A Little Something For Ya
15. Crazy Ass Shit
16. The Lisa Lisa/Full Force Routine

Beastie Boys jedan su od najdugovječnijih hip-hop kolektiva, koji i nakon 25 godina od objave prvog albuma ima kultni status kod publike i kritike, koji će sa svojim novim albumom, sasvim sigurno, dodatno učvrstiti.



Post je objavljen 09.05.2011. u 14:52 sati.