Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> ''DANAS JE DAN'' - Finalisti treće sezone showa 'HTZ' <<<

Prošlih godina pjevali su 'Na putu do zvijezda' i 'Vjeruj u snove', pa je tako Bojan Jambrošić, pobjednik prve sezone Showa svoju zvijezdu uhvatio i čvrsto ju drži, a i njegov kolega Zoran Mišić hrabro korača prema tome, jer uskoro izlazi njegov prvi album. Bojanova nasljednica, Kim Verson iako vrlo mlada već skoro godinu dana ostvaruje svoje snove i s obzirom na pohvale i priznanja koje dobiva, ne vidi se kraja njenoj uzlaznoj karijeri, a tek joj je 17 godina.

Nakon proglašenja 15-ero najboljih iz nove treće sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu', uslijedilo je snimanje grupnog songa 'Danas je dan' , kojeg potpisuje Goran Štetić - Stelar, dok je za izvrstan aranžman zaslužan Olja Dešić.
Ovogodišnji finalisti izdvojili su se iz tisuća i tisuća prijavljenih kandidata svojim pjevanjem, scenskim nastupom i individualnošću, a već ste ih imali prilike vidjeti i čuti uživo u live emisijama petkom na RTL Televiziji.

Grupni song ''Danas je dan'' možete downloadati na svoj mobitel ako pošaljete ključnu riječ 'DAN' na broj 87207. Cijena downloada je 14,00 kn (PDV uključen) + gprs promet.


Post je objavljen 06.05.2011. u 10:10 sati.