Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> DANIJELA MARTINOVIĆ u emisiji 'Dallas special' - srijeda, 04.05.2011.<<<

Album 'UNIKAT' u prodaji se nalazi malo više od dva mjeseca, i od izlaska bilježi odlične rezultate prodaje. Ponosna vlasnica regularnog i limitiranog izdanja, Danijela Martinović nastavlja sa promocijama, te je tako nakon hrvatsko-slovenske promocije u Brežicama, prošli tjedan odradila i odličnu promociju u Beogradu za koju je vladao veliki interes tamošnjih medija i koje je oduševila svojim novim albumom, ali i svojom jednostavnošću i susretljivošću. U tri dana snimila je 10-ak najudarnijih televizijskih emisija i dala više novinskih intervjua.

Aktualni singl 'Živim da živim' vrlo je brzo postao jedan od najemitiranijih pjesama sa albuma za koji uskoro predstoji i snimanje video spota, a posljednji singl 'Pola, pola' nalazi se u nominaciji među tri najbolje pjesme na Balkanu iz Hrvatske za nagradu Balkan Music Awards čiji će rezultati biti objavljeni početkom lipnja.

Koje su ostale zanimljivosti u karijeri Danijele Martinović saznajte u srijedu, 04.05.2011. na HR2 u emisiji 'Dallas special' gdje će Danijela biti posebna gošća.Post je objavljen 05.05.2011. u 09:15 sati.