Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> VIŠESTRUKI TUBORG EARGAZAM, petak - akcija NEMOJ PITI I VOZITI <<<

Zagreb će 6. svibnja preplaviti valovi dobre zabave uz Tuborgovu koncertnu noć Višestruki Eargazam. Kao organizacijski partner, Carlsberg Croatia u okviru akcije Nemoj piti i voziti, osigurao je besplatan gradski prijevoz za sve posjetitelje koncerta!

Jinx, Let3, Quasarr i Lollobrigida zapalit će zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu koncertne noći Višestruki Tuborg Eargazam koja će se održati u petak, 6. svibnja s početkom u 22 sata.

Kao organizacijski partner, Carlsberg Croatia, pobrinuo se za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om u sklopu akcije Nemoj piti i voziti. Naime, posjetitelji će moći besplatno koristiti gradski prijevoz uz predočenje ulaznice za koncert. Zagrebački će javni prijevoz za posjetitelje biti besplatan od 18 sati na dan Tuborgove koncertne noći pa do 6 sati ujutro sljedećeg dana.
Ova inicijativa omogućit će bezbrižnu cjelonoćnu zabavu te siguran povratak kući.


Koncertni događaj koji će u jednoj noći objediniti tri lokacije i šest izvođača organizira Tuborg u suradnji s Dallas Recordsom i Mars koncertnom agencijom.
Središnje je događanje zagrebačka Tvornica kulture gdje će Jinxi, Let3, Quasarr i Lollobrigida eksplozivnim zvukovima osigurati eargazmičan doživljaj.
Višestruki Tuborg Eargazam će se multiplicirati i po zagrebačkim klubovima.
Tako riječki pankeri Diskurz dovode eargazam u klub Route 66, a IN bar će doživjeti vrhunac u ritmu hip-hopa uz Kandžiju & Gole žene.


Post je objavljen 04.05.2011. u 16:10 sati.