Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/meca

Marketing

Kraljevsko venčanje okom medija i AnaM



Uploaded with ImageShack.us

Protekli dani su potresli svet.
Najvažnije je, venčanje, što će reći nije svakom dato da ima ženidbu stoleća.
Od sportskih novina pa do onih o svemirskim zbivanjima udarna vest je bio proćelav princ i njegova, sad već priničipesa. Svi su drhtali da li će sve proći u redu. Ne znam samo posle onoliko proba šta bi mogli pogrešiti... možda da koraknu levo umesto desno?? Hm... ili je obratno, nikad mi ta politika nije jasna.
Pitanje biti il ne biti, je bilo da li si pozvan. No to se dalo srediti sudeći po uzvanicima, morao si biti plave krvi, nije važno da li su monarhije davno propale, ili si morao dobro odrešiti kesu.
Hm... ako imati plavu krv znači da si plemenit, kakve boje je krv novopečenih bogataša (sigurno zelena $ )??
Šeširi na sve strane, osmjesi, lažni i pravi, plava krv se smeška onoj zelenoj, zelena zavidljivo gleda plavu (svako bi ono što ima onaj drugi).
Novopečeni par kreće na ručak. Hodaju hodaju iz crkve... još uvjek hodaju, otišla sam politi vrt, hodaju... najzad stižu do kočija (vrt mi i nije mali). Mašu... mašu... mašu, narod sretan. Što ti je narod vani, vidi se neki kulturni svet, a ne kao ovi naši, samo se bune da nemaju posla, plaće, zdravstveno... Kočije kraljice su se malo gibale (važno da je kruna stabilna), ali je i taj problem rešen, okrenuli su kameru koja je snimala... Staklenu koćiju nismo videli, da li zbog sunca ili je neko praćkom gadjao točak, ne zna se.
Na ručak nisam pozvana, plava kapljica mi premalena, a zelena sesti pa plakati. Čujem prošlo sve i bez mene. Neću ni ja njih pozvati na svoj pir.
Kraljevski par je otišao na neko tajno mesto da provede prve dane braka. Nekad je to bio medeni mesec. Gde su otišli verovatno se zna, ali ja nisam dobila ni razglednicu ni mejl od njih, verovatno zato što mi nisu prijatelji na fejsbuku.


Post je objavljen 03.05.2011. u 12:31 sati.