Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kvalitetazivota

Marketing

PREZENTACIJA HOLOGRAFSKIH ČIPOVA

NAJAVA DOGADJANJA


Poštovani Posjetitelji,

ZAGREB-Velesajam 06 svibnja 2011. dvorana "Brijuni" CIEAURA prezentacija proizvoda i stručna edukacija

Vaš,

ifranjko
Posjetite Website

 

Copyright, 2011



CieAura holografski čipovi predstavljaju revolucionarnu novu tehnologija u korištenju prokušanih i učinkovitih homeopatskih i akupunkturnih metoda američke tvrtke CIEAURA.
CieAura holografski čipovi su računalno programirani hologrami koji kada se primijene na čovjeka ili životinju, reagiraju s osobom ili životinjom te reguliraju prirodno biomagnetsko polje oko tijela, uzrokujući za samo nekoliko minuta pozitivanu reakciju bio-polja te dovode tijelo u ravnotežu vlastite energije.
Kada CieAura holografski čip primjenjujemo na specifična akupunkturna područja odmah dobivamo određene rezultate kao što su povećanje energije, povećanje izdržljivosti, nestanak boli općenito te migrena, glavobolja, a rješavaju se primjerice i dugogodišnji problemi sa sinusima te dobivamo dublji i miran san ali i brojne druge pozitivne reakcije, ovisno već za što je holografski čip programiran.
CieAura i holografski čipovi kombinacija su homeopatske i akupunkturne medicine i namijenjeni su za interakciju s bio-magnetskim omotačem oko fizičkog tijela.
CieAura holografski čipovi dolaze u formi jednostavnih naljepnica za tijelo ili odjeću te se potpuno ne-invazivni i bez ikakvih kemijskih komponenti. Također, dostupne su i energetske CieAura narukvice koje uvelike povećavaju vašu dnevnu energiju te su toliko dobre i učinkovite da ih koriste i košarkaši američke NBA lige.
Više informacija sa svjedočanstvima i dokazima potražite na Internet adresi: http://ifranjko.cieaura.com gdje se proizvodi također mogu i kupiti.

PREZENTACIJA SVIH PROIZVODA
06.05.2011. (petak) s početkom u 18.30h održat će se prezentacija ovih proizvoda te ćete od strane stručnih i educiranih predavača saznati sve o primjeni Cieaura holografskih čipova kako za svoje osobne potrebe tako i za pomoč drugima. Kako se primjenjuje i kako djeluje tzv. „akupunktura bez igle“, koje su mogućnosti frekvencija i vibracija te subatomskih čestica i kvantne fizike, kako u svakodnevnom životu izbjeći kemijska i invazivna sredstva te prirodnim metodama postići energetsku ravnotežu, što je Medical Board CieAure, tko sve koristi CieAura proizvode, kako se uključiti u tim CieAure i kako naručiti proizvode samo su neka od pitanja na koja će Vam odgovore datiJerry „JY“Yerke, President CieAura i Barbara Podgoršek, Managing Director Cieaura EU.
Mjesto odrzavanja je: Zagrebački Velesajam, “Dvorana Brijuni”, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb.
Za prijavu sudjelovanja potrebno je da nam podatke navedene u prijavi dole vratite na e-mail:
u contact obrascu sa strane ove stranice.
ime i prezime:
broj mobitela:
e-mail adresa:


Post je objavljen 03.05.2011. u 11:58 sati.