Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klubpalach

Marketing

THE PISMO

Prije par dana stiglo nam je jedno pismo.
Pismo je vrlo krasno i želimo ga podijeliti sa vama.

Dakle:

Dragi vlasniče Palacha!
Vi se vjerojatno mene ne sjećate ali ja sam zadnje dvije godine srednje provela u Palachu, do te mjere da su mene i moje prijateljice Ivan i Hrušt prozvali „namještaj 2“. Zapravo, možda me se i sjećate, jednom smo vam moj prijatelj i ja kupili burek jer smo vidjeli neki vaš status na fejsu :)
Ma vjerojatno me znate iz viđenja, ali to nije ni bitno. Ja bih na ovaj način htjela klubu Palach (a to baš nije moguće jer njega čine i konobari i gosti i „namještaj“ i DJ i još puno tog čega se sada ne mogu sjetiti, pa se onda obraćam vama kao glavnom i odgovornom) zahvaliti za to što je obilježilo te dvije godine moje mladosti. Odakle da krenemo... Kao prvo hvala za predivan prostor u kojemu se može plesati, skakati, bengati ali i voditi dubokoumne i filozofske rasprave XD ... i igrati se skrivača. Onda ... hvala za sve nedjeljno popodnevne crtiće i za Zmajine najbolje palačinke na svijetu i za raznorazne druge poslastice za koje smo se „ogrebli“ nedjeljom popodne u našem najdražem klubu... Hvala za filmsku srijedu, veeeeliko hvala za projekciju „Čudesne šume“ to mi je fenomenalan crtić za koji nisam mislila da ću ikad više gledati... Što se koncerata tiče, hvala za Grad, Billy Idol tribute, Monox (mislila sam da nikad nigdje osim kod njih ne bih čula metal verziju „Hajde da ludujemo“ :) ), Adastru, puno hvala za RIROCK i za to što mladi mogu na pozornici Palacha izraziti sebe, što je, bez svake šale, velika stvar za svakoga. Moj brat sad ima svoj bend i glazba mu puno znači u životu, mislim da je ona pozornica u Palachu i RIROCK super za mlade koji pokušavaju stvoriti nešto novo... Hvala za party 70' i 80' i za sve one tematske i netematske partyje kada se u trećoj prostoriji, tj tamo gdje je pozornica i puštala super muzika... Ogromno, najveće hvala, za onu nevjerojatnu večer kad su LA PLEBE svirali nasred Korza i kad su svi plesali i skakali i kad su nas „normalni“ prolaznici čudno gledali... Osjećala sam se k'o u filmu :) Kao da je cijeli grad naš (a ne samo Kružna).
Inače mene više u Palachu nema jer sam u Zagrebu, u samostanu, pripremam se da postanem časna sestra (i meni samoj to nevjerojatno zvuči ali istina je). Jako sam ponosna na to što u Rijeci postoji klub u kojem svatko može biti ono što jest, koji se stalno mjenja bez da izgubi svoju bit, originalnost...
Znam da ne treba pjevati hvalospjeve, uvijek može bolje, ali ja moram priznati da sam jako subjektivna kad se radi o Palachu. I to bi bilo to.
Oprostite na gnjavaži i pozzajte mi Palach, i molim vas dajte sve od sebe da zadrži onu otkačenost, spontanost i „kućnu atmosferu“.

Puno pozdrava Vama i osoblju i sretan Uskrs :)
I.
(bivšio dio „namještaja dva“)


P.S. NEMOJTE ZAČEMERIT!
P.P.S. Jel još vrijedi onaj medica party? (šalim se)
I eto... Palach se još jednom pokazao kao klub u kojeg su svi dobrodošli bez obzira koji životni put odaberu... thumbup

Vidimo se u Kružnoj!

Post je objavljen 02.05.2011. u 13:57 sati.