Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> MTV I MARS FESTIVAL- predizbor za grupu koja će otvoriti Mars festival 2011.<<<

MTV i Mars festival kreću u potragu za “svježom muzičkom krvi” koja će se 10. lipnja predstaviti na urbanom festivalu Mars Ljubljana Zagreb Trans Europe festival u dvorištu pogona Jedinstvo. U sklopu predizbora bit će izabrana jedna muzička grupa/pojedinac, koji će prvi nastupiti na pozornici ovogodišnjeg festivala i tako se pridružiti već poznatim izvođačima na Mars Festivalu - 30 Seconds To Mars, Vatra, Diskurz, Stonebride, Nina Romić, Dredg, Tanker, Igut.

Predizbor je namijenjen svim muzičkim grupama/pojedincima koji žele nastupiti na pozornici ovogodišnjeg festivala i tako se predstaviti što široj javnosti. Grupama/pojedincima koji se prijave na predizbor bit će omogućena šira promocija, a glavna nagrada je, naravno, nastup na Mars festivalu u Zagrebu!

Tijek predizbora:

- Prikupljanje prijava počelo je 01. 05 .2011. i trajat će do 20.05.2011., samo na internetskoj stranici MTV-ja (http://www.mtv.com.hr/)
- 22.05.2011., bit će objavljeno 10 izabranih izvođača
- Zadnjih pet finalista odredit će broj glasova koje ćemo prikupljati na internetskoj stranici www.mtv.com.hr
- Imena pet finalista bit će poznata u 27.5.2011.
- Svih pet finalista nastupit će na zaključnom događaju predizbora, koji će se održati u Jabuci u petak 02. lipnja, gdje će žiri (MTV & Mars Festival) izabrati Pobjednika koji će dobiti glavnu nagradu – NASTUP NA MARS FESTIVALU!

Predizbor će se odvijati na internetskoj stranici MTV-ja (http://www.mtv.com.hr), a grupu/pojedinca koji će nastupiti birat će i stručna komisija, kao i šira javnost.
Predizbor s nazivom 'Glazba s drugog planeta' završit će predstavljanjem pet najboljih prijavljenih muzičkih grupa/pojedinaca na koncertu uživo na zaključnom događaju u Jabuci , 02. lipnja. Tamo će biti izabran i pobjednik predizbora.

Za detaljnije upute i opis tijeka predizbora posjetite internetsku stranicu www.mtv.com.hr

Uvjeti za prijavu:

• Grupa/muzičar
• 2 autorske pjesme /upload na soundcloud.com/
• kratko predstavljanje grupe/muzičara s podacima za kontakt /upload na soundcloud.com/
• fotografija grupe /upload na soundcloud.com/

http://www.mtv.com.hr/vijesti/glazba-s-drugog-planeta-predizbor-za-grupu-koja-ce-otvoriti-mars-festival-2011Post je objavljen 02.05.2011. u 13:50 sati.