Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...eskurzija!

...Iglesias Enrique - No Me Digas Que No

...na kampanelu je taman odzvonila Zdravo Marija, a to je meni bija zadnji sinjal za dizanje iz krpa.
...ha, imam obicaj onako jos mamuran i u mudantama izac na balkon i vidit kakvo je vanka vrime, sta cu obuc, oslusnit zvukove gradica koji se budi, bacit oko na more u daljini...rastegnit se ka' pas prid novi dan!
Kako zivim na petom, imam lip pogled na grad tako da sam odma isprid crkve snimija gomilu dice, zamor se cuje, torbe se vuku, a ima i odraslih...da, daaaa, vrime je od eskurzija.



...osmasi idu „u zivot „, zadnji uzitak u osnovnom obrazovanju, secer na kraju, korak do prve ozbiljnije zivotne odluke tj. odabira sridnje skole, prve raskrsnice za zivotni poziv!
I dok sam tako sa mislima bija nekoliko desetljeca unazad, cujem vrisku kod susida ispod mene:
...majkoooooo, aj pozuri sa tim sendvicima, zakasnit cu!!!...cuja sam zvonki i nervozni glas mladog susida takodjer osmasa, pubertetlije, koji je po mom skromnom misljenju vec siguro bija na rubu sloma zivaca zbog „kasnjenja“.
...da, daaaaa!!!...da ne bi oni osli bez tebe!?...a i velika steta ako ostanes!!! ...derala se i nervozna mater koju su ocito krpili majcinski strahovi za prvo vece napustanje „mladca“ iz gnizda.
...ajmeeee, ja cu poludit!!!...majkooooo, vidis koja je ura???...odo' jaaaaaa, ne mogu ja vise cekat!!! ...“cvrkuta“ je mladac vjerovatno skakucuc oko nje, jer se culo suskanje kesa.
...jeben te zivote, samo provaj...ispisat cu te iz skole, pa ces vidit onda!!! ...kontrirala je mamica samo sta je ona klaparala sudjima.



...ma neeeeemoj, a znas sta majkooooo!?
...staaaa???
...odlucija sam, kad zavrsim sridnju upisat Medicinski fakultet da znas, za inat!!!
...HAHAHAHAHAHA!!!...jooooooj, izvini sine...ali ti...HAHAHAHAHHA...al' ti si glup ka' kurac...HAHAHAHAHAHA!!!
Mora sam se nasmijat, al' nisam ih moga dalje slusat...mora sam pozurit da i mene sefica zbog kasnjenja ne „ispise sa posla“!
...ma 'ko ga jebe, nek ispise!...pomislim oblacec postole:...upisat cu i ja neki fakultet, hehehehehe!!!


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 29.04.2011. u 00:05 sati.