Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novisvjetskiporedak

Marketing

Otvoreno pismo Luky-a tkzv. splitskoj banci


Navodno 'splitska' banko!

Ti koja si osnovana u doba mraka kao Investiciono Komercijalna Banka Split da bi dala vjetar u leđa razvijanju gospodarstva Splita i Dalmacije, a koja si kasnije promijenila ime u 'Splitska banka' – o, Tebi se obraćam!

Ti koja si bila uzdanica splitske privrede i koja si davala kredite velikim investitorima i industrijskim gigantima Dalmacije da bi je industrijalizirali i osnažili kao regiju – o, Tebi se obraćam!

Ti, kojoj sam klijent od svog rođenja, a matična mi je poslovnica već 26 godina na Peristilu koji je centar splitskog turizma, a ja pred istom poljubio vrata radnim danom u šest popodne, jer si joj ukinula popodnevnu smjenu – o, Tebi se obraćam!

Ti, koja si poslala pismeni dokument na moje ime da mi 'odobravaš kredit na 17.000 EUR-a radi dugogodišnje suradnje', a kasnije mi objašnjavala da je to 'kompjuter greškom poslao' – o, Tebi se obraćam!

Ti, u kojoj sam nedavno večer prije puta položio na svoj tekući račun 12.000 kuna, a sutra isti iznos nisam mogao koristiti ni na jednom bankomatu te sam morao trošiti vrijeme i živce zivkajući prijatelje da mi posude neki dinar dok se ne vratim doma – o, Tebi se obraćam!

Ti, koja mi svako jutro, poradi novog softvera, šalješ nepotreban izvještaj o stanju računa od prekjučer, a više mi ne šalješ aktualno stanje računa – o, Tebi se obraćam!

Ti, koja na izvještaju tekućeg računa imaš 'stanje prethodnog dana', a transakcije istog se ne vide i po desetak dana unatrag, pa nemamo pojma što nam je s računom u realnom vremenu i zbog toga pijemo normabele – o, Tebi se obraćam!

Ti, čije kartice odbijaju bankomati i pos-aparati diljem Lijepe naše, pa se u četiri ujutro okovan snijegom i ledom moram crvenjeti po benzinskim postajama – o, Tebi se obraćam! Tebi se obraćam, o navodno 'splitska' banko, jer moji su jadi došli toliki, a tvoji me susretljivi djelatnici tužno gledaju kad im kažem da ovako dalje ne može i pitam ih kako i na koji način završiti ovu patnju koja mori moju dušu i tijelo.

Ti kojoj je bitan samo profit i boli te peta što nosiš to ime 'Splitska' koje si otuđila nama, ljudima koji Split volimo i sve što je splitsko želimo da bude Splićanima blisko – prestani molim te!

Prestani s mentalnim maltretiranjem svojih klijenata, ukidanjem poslovnica po cijeloj Dalmaciji zbog koje si i osnivana, te razaranjem i ovo malo života što ga je po škojima, Zagori i u centru Splita još ostalo nama – koji tu želimo živjeti do kraja naših, za tebe nevažnih života. Prestani, molimo te!

Ne možemo više !

Dragan Lukić Šegedin – klijent navodno 'splitske' banke


# izvor - net.hr



Post je objavljen 26.04.2011. u 18:13 sati.