Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

Moby ''The Day''

Moby će , 9.svibnja , objaviti svoj novi singl ''The Day'' sa nadolazećeg albuma ''Destroyed'' čije se izdanje očekuje tjedan dana kasnije, točnije 16. svibnja.
Uz originalnu pjesmu biti će dostupni i remixevi Lifelikea, Bastoa, Gesaffelsteina, Eddia Thoneicka i Funkermana.

''The Day'' sam napisao u Španjolskoj u prekrasnoj hotelskoj sobi, u ranu zoru nakon neprospavane noći. Bilo je 6 ili 7 ujutro, uzeo sam akustičnu gitaru i snimio ju na svoj mobitel. Kasnije sam ju snimio na staroj elektronskoj opremi koju sam imao u studiju.'' - rekao je Moby.

''The Day'' je inspiriran suradnjom Davida Bowie - a i Briana Enoa, čija je produkcija postala dio Mobyjeve DNA; odrastajući, neprestano je vrtio ''Low'' i ''Heroes''.
''The Day'' je vrlo osobna pjesma o kasnonoćnom očaju i mračnim stanjima duše, obično povezan s nekom strašnom ovisnošću; ta tematika provlači se kroz cijeli nadolazeći album.

Obožavatelji iz Hrvatske i zemalja regije moći će čuti kako Destroyed zvuči uživo odmah po izlasku albuma, točnije 26. Svibnja na Mars festivalu u Ljubljani!
Karte za Mars Festival u Ljubljani, potražite u Dallas Music Shopovima u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu, te na www.dallasmusicshop.com !!!


Post je objavljen 26.04.2011. u 16:14 sati.