Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limacinklomnica321

Marketing

Pioniri i juniori - LIGA MLADEŽI JUG, NSVG

23.04.2011
Turopolje
Teren : kako tako
Sudac: autoritativno

NK TUROPOLJE – NK LOMNICA 1 : 2 ( 0 : 1)


NK LOMNICA
Pogledić J 7,5
Stepanić Ivek 7,5 , Petrović L. 7,5 , Petrović I. 7,5, Lektorić 7
Šoštarec 7 , Pogledić F. 7,5 , Bulat 7 , Pejić 7 ( od 58 min ,Smolković 6,5)
Jančić 7 , Stepanić Ivica 7
Strijelci
0:1 Stepanić Ivica , 26 min , 0: 2 Jančić , 81 min , 1 : 2 , 90 min

Igrač utakmice: Pogledić Joža.

Pobjednički niz se nastavlja
Ovo izgleda više nije slučajnost . Lomnica pobjeđuje iz utakmice u utakmicu . Nakon dva poraza i jedne neriješene utakmice dečki su ostvarili pet pobjeda za redom ( tri u prvenstvu i dvije prijateljske). Jako je izgledno da se Lomnica pretvara iz gubitničke u pobjedničku ekipu .
Moram priznati da danas nije bilo tako jednostavno , nismo bili kompletni ,falila su čak četvorica iz prošle utakmice ( još jedan dokaz da nema nezamjenjivih).
U samom početku utakmice imamo preko Jančića i Stepanića tri dobre prilike za gol ,nažalost mreža domaće ekipe se ne trese .
Domaćin , bez obzira na trenutno stanje tablice je sasvim solidna ekipa koja zna stvoriti šansu ali ne zna zabiti gol. Umjesto u gol oni su loptom sjekli šumu iza gola . Ono što je prošlo polovio je naš golman Joža .
Teče dvadeset šesta minuta kad dobro loptu Jančića majstorski u gol posprema Stepanić Ivica. Domaćin sad nešto pokušava ali teško je prolazi našu zadnju liniju na čelu sa braćom Petrović. Uz nekoliko solidnih prilika najbolju priliku za nas promašuje Jančić kad je prešao sve , nekolicinu igrača , golmana a onda na kraju sve zabrlja. Devet minuta prije kraja ipak opravdava naslov velikog napadača i povisuje rezultat .
Domaćin postiže počasni pogodak u zadnjim trenucima utakmice.
Nažalost sad smo dva kola slobodni a onda dolaze utakmice protiv ekipa iz gornjeg dijela tablice.PIONIRI - 23.04.2011, TUROPOLJE

NK Turopolje - NK LOMNICA 5:3
STRIJELCI ZA LOMNICU : Josip Trumbetaš
Sandro Grlić
Ivan Žordić
Post je objavljen 23.04.2011. u 19:20 sati.