Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

U duhu Uskrsa...

Ne znam što da vam pišem, a da vam ne budem dosadna i nedajbože patetična. Uglavnom, jedna od dvojbi je bila da li da se zezam sa starom, hrđavom i prljavom pećnicom i pokušam ispeći neki kolač (od onih par što znam i recept ako se bolje potrudim i ne razmišljam, kao kod brojeva telefona i mbg-a) ili ne.

Onda je u meni proradio tvrdoglavi gen, pa sam pećnicu oribala (još u petak), a jučer s pomoćnim sredstvima (novokupljeni Tefal mikser je odličan - fino stoji u ruci, a bome ima i šest brzina za miks, wou) uspjela ispeći tortu. Dalje se nisam usudila jer smo slabi s hladnjačkim prostorom (neki mali prastari frižider, ehh).

Ukrase za kuću smo skupili - nešto za poklon, nešto se kupilo, a malo prljava heklana jaja tj. ispuhana jaja opheklana koncem (koja se vješaju kao ukras - ja ih objesim na grane prekrasne grbave vrbe iz našeg dvorišta, koja poslije prolista u vazi s vodom) koja je još davnih dana izradila Kraljica Majka željela sam isto iskoristiti, pošto-poto. Pokušat ću ih oprati nakon Uskrsa. Kad bude sunčano i toplo, pa će se brzo osušiti.

Što još?

Roba koja je morala ići na kemijsko (odjela, kaputi) i nije baš tako dobro očišćena, tj. i dalje se ćuje "njuh" izgorene kuće. Hm.

I za kraj, dragi moji, niti ne znate kako se može živjeti bez nekih starih stvari koje vučete cijeli život za sobom. Tako da svako zlo treba gledati i s vedrije strane - što te ne ubije, ojača te!

U duhu zajedničkih druženja, koliko god vam možda ide na živce priče o i oko Uskrsa, ja vam ipak želim sretan Uskrs!

Vaša rudarka

Post je objavljen 24.04.2011. u 08:50 sati.