Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot-priroda

Marketing

Evo dugo me nije bilo i za to vrijeme dogodilo se više toga, zapravo hrpa događaja.... e da i pitam se kako sve to svesti na ovaj list bloga, odakle uopće početi.....

1. Jednoga popodneva, bilo je zaista sve mirno i tiho, bili smo vani s dječicom, s kozama i kobilom.... kad odjednom jarac napao kobilu ona se zaletila i izritala u vrata razbila staklo i rasjekla si je nogu..... ajme uhvatila me panika, zvala sam veterinara, prijetelje koji također imaju konje, pa trk u veterinarsku apoteku, i lječi našu princezu, a ona nikako da svrati pogled s te rane i stalno po njoj čačkala, tako sam je uvela u štalu, djeca ostala sa susjedom, ležala sam na njoj igrala se s njom i odvračala joj pažnju s rane.
Kasno na večer počela se jariti koza, i onda prošla je luda noć uz kozu, na žalost ojarila je dvoje mrtvih, ostala sam uz nju, sjediti i držati je da stoji, sve do jutra, Bogu hvala koza je sada dobro.
Puno ljubavi uloženo je u moje životinje, i puno ljubavi od njih dobijem, osim toga vani je stalno neka borba, sve se radi zajedno i tako me upravo one uće zajedništvu.
A kada se osječam tužno sposobne su da me razvedre i ohrabre.


Post je objavljen 23.04.2011. u 11:55 sati.